Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Press-gr...

Ηταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που έγραψε κατηγορηματικά από την περασμένη εβδομάδα ότι "κλείδωσαν" οι εκλογές για τις 4 Οκτωβρίου!
.
To Press-gr είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης (από τα κανάλια, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο) που έγραψε πρώτο από το περασμένο Σάββατο, κατηγορηματικά και χωρίς αμφιταλαντεύσεις, ότι "κλείδωσαν" οι πρόωρες εκλογές. Την ώρα που όλοι οι άλλοι έλεγαν και έγραφαν ότι αμφιταλαντεύεται μεταξύ εκλογών και ανασχηματισμού ή ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο, εμείς είχαμε τις πληροφορίες μας και τις δημοσιεύσαμε με σαφήνεια, ότι πάμε οριστικά σε εκλογές. Μόνο στην ημέρα πέσαμε λίγο έξω. Αντί της Δευτέρας, τις ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη.

Αναλυτικά, να τι είχε γράψει (διαβάστε και εδώ) στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του ο Στάθης Παλαιολόγος:
"Κλείδωσαν" οι πρόωρες εκλογές...
Αποκάλυψη: Τις ανακοινώνει την Δευτέρα ο Καραμανλής για τις 4 Οκτωβρίου. Θύελλα αντιδράσεων στη ΝΔ. Στελέχη τον κατηγορούν ότι
...

τρέπεται σε άτακτη φυγή και αφήνει την παράταξη στην τύχη της.....
Επίμονες πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους επιμένουν ότι "κλείδωσε" η απόφαση για πρόωρες εκλογές και ότι τη σχετική ανακοίνωση θα κάνει την Δευτέρα ο ίδιος ο κ. Καραμανλής. Αν αυτό επαληθευτεί, θα επισπευθεί κατά μία εβδομάδα και η διεξαγωγή τους. Δηλαδή οι κάλπες θα στηθούν στις 4 Οκτωβρίου.
Ο κ. Καραμανλής φέρεται να έλαβε την απόφαση υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων που δείχνουν κυριολεκτική κατάρρευση της ΝΔ και η οποία διαρκώς θα μεγαλώνει.
Μια τέτοια απόφαση πάντως δεν...πρόκειται να γίνει δεκτή χωρίς αντιδράσεις. Ήδη πολλά στελέχη της ΝΔ βγαίνουν και διαφωνούν δημόσια με τη λογική των πρόωρων εκλογών.
Στο παρασκήνιο οι αντιδράσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες καθώς ο κ. Καραμανλής κατηγορείται με πολύ σκληρό τρόπο, ακόμη και από "δικά του στελέχη", ότι μόλις είδε τις "μαύρες" δημοσκοπήσεις επέλεξε την άτακτη φυγή. Και ότι έτσι παραδίδει την παράταξή του στο διασυρμό και την καταφρόνηση αντί να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες διαδοχής ώστε με νέα ηγεσία η ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον να ανασυνταχθεί αξιοπρεπώς και να μην διαλυθεί κυριολεκτικώς
...

Επίσης, μόλις χθες πάλι κατηγορηματικά γράψαμε (διαβάστε και εδώ):
Επιστρέφει εσπευσμένα ο Καρ. Παπούλιας...
Ο κύβος ερρίφθη για εκλογές στις 4 Οκτωβρίου!
Του Σταθή Παλαιολόγου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
O κύβος ερρίφθη. Το Press-gr επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά καθώς οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η απόφαση για εκλογές στις 4 Οκτωβρίου. Ήδη ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος. Παπούλιας ο οποίος επιστρέφει από την Λευκάδα. Επίσης ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος το λέει ανοιχτά σε συνεργάτες και συνομιλητές του στο υπουργείο Εσωτερικών
.

Σχόλιο: Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια τα παιδιά της δημοσιογραφικής ομάδας του blog Press-GR.

Εμείς μετράμε το ύψος μας και αποφεύγουμε να πάρουμε τα ρίσκα των ειδήσεων με παρόμοιες προβλέψεις καθότι η ύπαρξή μας βασίζεται κυρίως σε υπάρχουσες ειδήσεις τις οποίες τις αξιολογούμε και στη συνέχεια τις σχολιάζουμε από τη μεριά του ελεύθερου και αδέσμευτου πολίτη που έχει άποψη.

Η χαρά μας λοιπόν είναι διπλή:

1ο. Γιατί λυτρώθηκε η χώρα από τον ανύπαρκτο καπετάνιο, που εγκατέλειψε μεσοπέλαγα το σκάφος και μέλλει να αναλάβει ο έχων μια νέα εντολή από τη λαϊκή ετυμηγορία. Σεβαστή και αυτή όπως πάντα.
2ο. Είναι το ότι εμπιστευόμαστε το εν λόγω blog και το αναδημοσιεύουμε όταν και εφόσον θεωρούμε οι αναρτήσεις του μας αφορούν.

Η επιτυχία, αλλά και η επιμονή του Press-GR να υποστηρίζει τις πρόωρες εκλογές ήταν Μεγάλη δημοσιογραφική πρόβλεψη και πολιτικά ορθή. Σύρθηκε λοιπόν ο Καραμανλής σε πρόωρες εκλογές, παρά τους γνωστούς υποστηριχτές του, οι οποίοι τελευταία του "έμπαζαν βρώμικη έρμα" και τον βούλιαξαν.

Στις εκλογές αυτές, παίζονται πολλά και χρειάζεται καλή προετοιμασία και εντιμότητα λόγων για πραγματοποιήσιμα έργα. Ο λαός σήμερα είναι υποψιασμένος, παρά ποτέ, και θα εκτιμήσει το συλλογικό συμφέρον της κοινωνίας.

Οι πρακτικές της δεξιάς με τις γαλάζιες προσλήψεις έφεραν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Το να εξασφαλίσουν κάποια παιδιά μία προσωρινή απασχόληση ΔΕΝ είναι το όνειρο του κάθε νεολαίου. Απαιτεί σταθερή εργασία και μία κυβέρνηση που θα του λέει την αλήθεια και κυρίως ΔΕΝ θα παρελθοντολογεί.

Και πάλι συγχαρητήρια στο αποκαλυπτικό team του Press-GR.

Νάσος.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.