Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Έχουμε τα σαράντα της "ΜΗ αρμοδιότητας" και αυτό αποτελεί επιχείρημα;


Νέο μέτωπο στη διαμάχη Ρέππα - Βγενόπουλου
(capital.gr)

Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Βγενόπουλος απέναντι σε υπηρεσίες που προσπάθησε να σκιάσει” ζήτησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας με αφορμή το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, βάσει του οποίου δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα και καμία ατασθαλία από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τον τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκε πρόσφατα ο διαγωνισμός για τις 15 άγονες γραμμές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το πόρισμα του κ. Ρακιντζή "από τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψν μας δεν μπορούν να προκύψουν ενδείξεις ή υπόνοιες διάπραξης ποινικών αδικημάτων από υπαλλήλους ή άλλα πρόσωπα κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού για την επιδότηση άγονων αεροπορικών γραμμών από την ΥΠΑ, και κατά συνέπεια κρίνουμε ότι δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή δυνατότητα ανάληψης ελεγκτικού έργου για τη διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Βγενόπουλου, όπως αυτές διατυπώθηκαν κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στις 16/11/2009”.

Ματαιοπονούν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να τραυματίσουν τη σχέση μου με το Νίκο Σηφουνάκη. Δεν έχουμε μόνο απλή συνεργασία αλλά και βαθύτατη εκτίμηση", σημείωσε με νόημα ο κ. Ρέππας, αναφερόμενος στην επίθεση του κ. Βγενόπουλου εναντίον του κ. Σηφουνάκη.

Από την πλευρά του ο κ. Σηφουνάκης επεσήμανε ότι "το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά εγώ δε χαριζόμαστε για τις πολιτικές επιλογές μας.

Και συνέχισε: “Στο επίμαχο θέμα παραγνωρίζεται ότι συμμετείχαν έξι εταιρείες και αποκλείστηκαν οι Olympic Air και Aegean για συγκεκριμένους λόγους που είναι γνωστοί. Η Olympic Air συμμετείχε στο διαγωνισμό για τις υπόλοιπες εννέα γραμμές και κατέθεσε προσφορά σύννομη χωρίς να θέσει προϋποθέσεις. Γιατί κατηγορήθηκε μια κυβέρνηση 40 ημερών κι ένας υφυπουργός -που σημειωτέον δεν του έχουν εκχωρηθεί ακόμα από τον πρωθυπουργό αρμοδιότητες-για ανεπάρκεια;"

Ο κ. Σηφουνάκης στρέφοντας τα πυρά του κατά του κ. Βγενόπουλου έκανε λόγο για τηλεκαταγγελία- σόου, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του ομίλου MIG.

O κ. Βγενόπουλος παραπέμπει στον μακαρίτη Χριστόδουλο με κοσμική πλέον περιβολή. Επίδοξους σωτήρες με όποια αμφίεση και αν φέρουν θα τους αντιμετωπίσω όπως πάντα έκανα. Το πόρισμα με δικαιώνει και επιβραβεύει την ηθική και επιβάλλει στον όποιο δημαγωγό και αυτοχριζόμενο δημόσιο κατήγορο να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως Σερίφης της χώρας”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Δ. Δελεβέγκος

Σχόλιο: Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τα λέγονται;

Έχουμε τα σαράντα της "ΜΗ αρμοδιότητας" και αυτό αποτελεί επιχείρημα;

Τουλάχιστον κύριε Σηφουνάκη ΜΗΝ υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας!!!

Το θέμα σαφώς είναι ενδοκυβερνητικό και αφορά μόνο τη κυβέρνηση για την οποία ακόμη ΔΕΝ μας έδειξε την συνέπεια έργων των προεκλογικών λόγων.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.