Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η επιμονή στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές Σημίτη-Καραμανλή οδηγούν σε νέα αδιέξοδα.

Ειδοποιούν τους φοροφυγάδες

Φοβερές διαρροές που συνιστούν κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, γίνονται από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας καθώς επιτελικά στελέχη των υπουργικών γραφείων στέλνουν ... μηνύματα επικείμενων συλλήψεων μεγάλων φοροφυγάδων και εισφοροφυγάδων.

Δύο κυριακάτικες εφημερίδες προβάλλουν τέτοιες πληροφορίες, που μόνο καλό κάνουν στους τελούντες οικονομικά εγκλήματα καθώς θα προσπαθήσουν να κρυφτούν και να καλυφτούν όπως είχε γίνει και όταν ανέλαβε η Ν.Δ. την κυβέρνηση, όταν τότε ο Αλογοσκούφης έλεγε ότι «οι φοροφυγάδες θα χάσουν τον ύπνο τους». Αντί να αφήσουν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να κάνουν τη δουλειά τους και μετά να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα, από τα δύο υπουργεία διαδίδουν ότι θα ξεκινήσουν ελέγχους οι οποίοι βέβαια στο σύνολο τους δεν θα έχουν κανένα αντίκτυπο στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.


Είναι η τριτη φορά που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι συγκεκριμένοι δύο υπουργοί, ακολουθούν αυτή την απαράδεκτη και ελεγχόμενη μέθοδο. Πριν από τρεις μήνες ο Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε, μέσω διαρροών, φορολόγηση των καταθέσεων με αποτέλεσμα οι μεγαλοκαταθέτες να βγάλουν τα λεφτά στο εξωτερικό και τη δεύτερη ο Λοβέρδος , πριν από δέκα ημέρες, είπε ότι θα ξεκινήσουν οι εφορμήσεις μικτών κλιμακίων του υπουργείου και του ΙΚΑ για να εισπραχθούν 4,5 δις ευρώ από 239.000 οφειλέτες
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.