Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

«Είχε "payroll" ο Αλογοσκούφης!...»


Συνταρακτικές καταγγελίες του πρών υφυπουργού Αδάμ Ρεγκούζα κατά του πρώην "τσάρου". Τον συνέδεσε με τους λαθρέμπορους καυσίμων. Τι αποκάλυψε για τον "πόλεμο" που δεχόταν...

.Αποκαλυπτικότατος ήταν χθες το βράδυ στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο Extra ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ Αδάμ Ρεγκούζας.

Τον "έκαψε" κυριολεκτικά τον πρώην προϊστάμενό του υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφης, οποίος μάλλον θα πρέπει να δώσει κάποιες απαντήσεις.
Είπε λοιπόν χωρίς περιστροφές ο κ. Ρεγκούζας, ότι του έκανε εσωτερικό πόλεμο ο τότε υπουργός, αποκάλυψε ότι -αν και αυτός ήταν ο αρμόδιος υφυπουργός- ο κ. Αλογοσκούφης δεν τον συμπεριέλαβε στην επιτροπή για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές του 2004 και κυρίως κατήγγειλε ότι ο κ. Αλογοσκούφης αξιοποίησε το γεγονός της παρουσίας του σε εκδήλωση τοπικού καναλιού, αμφιλεγόμενου καναλάρχη, της Θεσσαλονίκης,
για να μην τον καλύψει και να πετύχει την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Ο κ. Ρεγκούζας είπε ότι δέκα ημέρες πριν υποχρεωθεί σε παραίτηση, είχε ολοκληρώσει το σχέδιο για το "μαρκάρισμα" των καυσίμων που θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα του λαθρεμπορίου - το σχέδιο αυτό, κατά τον ίδιον, το είχε παρουσιάσει ενώπιον του έτερου τότε υφυπουργού Πέτρου Δούκα (ο οποίος ήταν παρών στην εκπομπή και το επιβεβαίωσε), του Γ. Αλογοσκούφη και του τότε υπουργού Ανάπτυξης Δημ. Σιούφα, αλλά μετά την απομάκρυσνή του από την κυβέρνηση δεν υλοποιήθηκε.

Είπε κι άλλα ο πρώην υφυπουργός. Οτι δηλαδή "γνωστοί δημοσιογράφοι" που ανήκαν σε "payroll" (όχι όμως με την έννοια της οικονομικής συναλλαγής, όπως διευκρίνησε) του κ. Αλογοσκούφη, είχαν πάει και του είχαν πει ότι "οι μέρες σου στην κυβέρνηση είναι μετρημένες...".

Όπως είπε τέλος, όλα αυτά δεν τα είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα για να μην κάνει κακό στη ΝΔ και την μέχρι πρότινος κυβέρνηση, αλλά αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μέχρι σήμερα σιωπή του...

Ο κ. Αλογοσκούφης τι λέει;
press-gr
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.