Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Που τελικά στεγάζονται όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι της μικρής κωμόπολης της βουλής; (2)

Με τίτλο: "Που τελικά στεγάζονται όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι της μικρής κωμόπολης της βουλής;" είχαμε σχολιάσει αυτή τη δικομματική "συναίνεση" των δύο κομμάτων.

Φυσικά απαντήσεις ΔΕΝ εδόθησαν... διότι συνήθως οι πολιτικοί τρομοκρατούν συντάκτες ιστολογίων με εξοντωτικές (οικονομικά εννοώ) αγωγές σε αστικά δικαστήρια (λες και είναι αλάθητοι και χωρίς την υποχρέωση να λογοδοτούν για το δημόσιο βίο τους) και όχι με πειστικές απαντήσεις (ως οφείλουν να απολογούνται στους πολίτες), όπως επίσης αποφεύγουν τις μηνύσεις όταν θεωρούν ότι θίγονται  (και πολλές φορές πρέπει να αντιδρούν - αλλά ΟΧΙ όμως καλυπτόμενοι πίσω από βουλευτική ασυλία και φωτογραφικές διατάξεις που στερούν την ισονομία και ισηγορία των απλών πολιτών )...  γιατί οι μηνύσεις απαιτούν ακροατήριο και το ακροατήριο διαμορφώνει τη δική του άποψη.

Αν και τη "μισή αλήθεια" (εννοώ τα ονόματα) την διαβάσαμε σε ιστολόγιο με συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση, παρόλα αυτά εξάγονται κάποια συμπεράσματα... με πολλά ερωτηματικά.
Η συνέχεια σε video:

Νάσος
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.