Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Που τελικά στεγάζονται όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι της μικρής κωμόπολης της βουλής; (3)


Συνεχίζουν να προκαλούν στο βουλή-βοστάν λες και είναι κερδοφόρα ιδιωτική επιχείρηση και τα λεφτά είναι από τα κέρδη τους!!!

Ο πόνος η θλίψη και ο τίμιος ιδρώτας των  τίμιων φορολογούμενων διασπαθίζεται (δυστυχώς ακόμη και σήμερα) σε διαπλεκόμενες διακομματικές συναινέσεις φιλικών και συγγενικών προσώπων.

Κάνουμε λάθος κύριε Πετσάλνικε;

Εάν ΝΑΙ, ας δούμε τα δημοσιευθέντα ονόματα (όπως έχει υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός προεκλογικά:  "όλα στο διαδίκτυο" να πεισθούμε ότι κανένας - καμία, από τους προνομιούχους υπαλλήλους,  που τόσο πολύ στηρίζεται, ΔΕΝ έχει συγγενική ή άλλου είδους σχέση με ρουσφετολόγους πολιτικούς.

Επιτέλους να ξεκαθαρίσει το γκρίζο τοπίο και η καχυποψία που έχουμε όλοι εμείς οι πολίτες, που προσπαθούμε τούτες τις δύσκολες στιγμές να επιβιώσουμε, χωρίς τα προνόμια των υπαλλήλων της βουλής και την διακομματική συναίνεσή σας.


"Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"

Νάσος

Διόρισαν στη βουλή και την Μερόπη Καλδή!!! (epirus gate)

Παρά την οικονομική κρίση,οι διακομματικές,ρουσφετολογικές προσλήψεις στην βουλή συνεχίζονται!

Τους τελευταίους μήνες η Βουλή προσέλαβε άλλους 232 υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν τις 2.000, αν δεν τις έχουν ξεπεράσει!!!Μεταξύ αυτών η πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Πρέβεζα κ. Μερόπη Καλδή.

Το εξοργιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης, όπως και μιας σειράς άλλων προσλήψεων, είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία,θα απολαμβάνει προνόμια που ούτε να... ονειρευτεί μπορεί ο απλός εργαζόμενος:

Θα μπορεί μέσα σε τρείς μήνες να μονιμοποιηθεί, εξασφαλίζοντας 16 μισθούς κατ' έτος, αλλά και ευνοϊκότατο συνταξιοδοτικό καθεστώς που εξασφαλίζει διευθυντικές συντάξεις ακόμη και στις καθαρίστριες του Μεγάρου Μαξίμου!!!

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.