Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Στη Νέα Υόρκη, 19 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Γ. (GAP) Παπανδρέου,..(βλέπε και ΟΗΕ... τυχαίο;)

 Στη Νέα Υόρκη, 19 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Γ. (GAP) Παπανδρέου, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υπουργών, συμβούλων κλπ. Θα παραμείνει μία εβδομάδα και θα συμμετάσχει στη Σύνοδο για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας, 20-22 Σεπτεμβρίου και μετά, στην 65η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ασοβάρευτοι... ''Παπατζίδικα'' κόλπα.
''Χειρότερα στον τουρισμό δεν ήμασταν ποτέ'' (o υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, 30 Ιουλίου '10).
''
...[με τα ταξίδια και τις επαφές μου σε άλλες χώρες] πετύχαμε αναστροφή της εικόνας της χώρας μας στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού... Εκδηλώνεται ενδιαφέρον γιά επενδύσεις στην Ελλάδα'' (ο υφυπουργός του, μία ημέρα πριν. Αλλά, κατά ''μυστηριώδη'' τρόπο, οι δηλώσεις του στο κρατικό ΑΠΕ, που αναδημοσιεύτηκαν και από το site της ''Καθημερινής'' -29 Iουλίου- την επομένη ''εξαφανίστηκαν'' και αντικαταστάθηκαν με άλλες ''δηλώσεις'' -εκ διαμέτρου- αντίθετες!)... 


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.