Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ομιλία Πέτρου Φιλίππου, υποψήφιου δημάρχου Σαρωνικού σε ανοικτή συγκέντρωση στη Φώκαια

  
«Στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα αλλά και στις προκλήσεις  που  κομίζει  ο «Καλλικράτης», η δική μας απάντηση ήταν να συναντηθούμε συμπολίτες από την Ανάβυσσο, τα Καλύβια, τον Κουβαρά, τη Σαρωνίδα, την Παλαιά Φώκαια και να συνεργαστούμε  στην αρχή του μέλλοντος για το νέο μας Δήμο, το Δήμο Σαρωνικού.
Προχωρήσαμε στη δημιουργία της Δημοτικής Παράταξης «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη από τις οποίες θα αναδειχθεί η πρώτη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σαρωνικού» και διεκδικούμε την στήριξη σας».
Τα παραπάνω τόνισε ο Πέτρος Φιλίππου δήμαρχος Καλυβίων και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού χτες βράδυ στην Παλαιά Φώκαια ξεκινώντας την ομιλία του στην πρώτη, ανοικτή και μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» όπου κατέθεσε τη Διακήρυξη Αρχών και ανακοίνωσε τους συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Συνεχίζοντας ο  Πέτρος Φιλίππου σημείωσε πως «στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να αγωνιστούμε για το κοινό μας καλύτερο αύριο. Για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο και ομορφότερο.  ...


Εδώ εστιάζουμε όλες μας  τις προσπάθειες, εδώ θα εξαντλήσουμε κάθε ικμάδα της πολύτιμης  γνώσης μας και  της μέχρι τώρα εμπειρίας μας,
Μπορούμε  να τα καταφέρουμε  και θα τα καταφέρουμε.
΄Αλλωστε τον δρόμο της συνεργασίας και της συμβίωσης τον ξέρουμε.
Αυτόν τον  δρόμο τον  διανύουμε χρόνια τώρα».
Αναφερόμενος στο  τι πρεσβεύει ο «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  μεταξύ των άλλων  υπογράμμισε  τα εξής:
«Η  Δημοτική μας Παράταξη, «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  είναι ένας καθαρά νέος, αυτοδιοικητικός, πολυσχιδής συνδυασμός πολιτών, που βγαίνει μέσα από τις ίδιες τις τοπικές μας κοινωνίες και είναι προσανατολισμένος στο αύριο και τους ανθρώπους του νέου μας δήμου του δήμου Σαρωνικού.
Στους κόλπους του θα βρείτε συμπολίτες μας με βαθιά γνώση και πολύχρονη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που μπορεί να φθείρονται από την καθημερινή προσπάθεια, αλλά δεν διαφθείρονται, με αγωνιστικές περγαμηνές για να γίνουν και να παραμείνουν βιώσιμες οι πόλεις μας, για να προστατευτεί το περιβάλλον, για να παραμείνουν δημόσιες και ελεύθερες για όλους τους πολίτες οι παραλίες μας, για να δημιουργηθούν σημαντικά έργα υποδομής στην περιοχή μας,
Θα  βρείτε όμως και νέα  πρόσωπα, ενεργούς πολίτες  με φρεσκάδα, δημιουργική  σκέψη, με γνώση και  ικανότητες, με νέες ιδέες, κέφι και ενθουσιασμό και πάνω από όλα με αγάπη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας, που μπορεί και πρέπει  να αποτελέσουν τη συνέχεια για το αύριο.
Θα  βρείτε επίσης πολίτες  που έχουν διακριθεί  και αναγνωριστεί στο χώρο της εργασίας, της επιστήμης, του πολιτισμού, του αθλητισμού.
Τη Δημοτική μας Παράταξη την αποτελούν εν γένει συμπολίτες μας που η δημόσια στάση τους και συμπεριφορά ενισχύουν και στηρίζουν την κοινωνία των πολιτών, την Τοπική Δημοκρατία.
Είναι ήδη μια έτοιμη ομάδα δουλειάς, που δίνει την υπόσχεση να εργαστεί με συνέπεια για το αύριο.
Ο «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  είναι επίσης ένας συνδυασμός πολιτών
από όλους τους πολιτικούς χώρους  και όλες τις δημοτικές ενότητες,
προσανατολισμένος  και αποφασισμένος να οδηγήσει το νέο Δήμο σε δρόμους δημιουργικούς, με σεβασμό  στις ιδιαιτερότητες, τις προτεραιότητες και τα επιμέρους χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της κάθε περιοχής μας.
Τι  ΔΕΝ είναι ο  «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»;
Ο «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  δεν είναι ούτε κυβερνητική, ούτε κομματική παράταξη.
Εμείς ούτε κουβαλάμε, πολύ περισσότερο, ούτε επικαλούμαστε  κυβερνητικές ταυτότητες, θέσεις  και περγαμηνές για να υποστηρίξουμε  την ύπαρξή μας, την  προσφορά μας, το όραμά  μας.
Δεν επικαλούμαστε και  πολύ περισσότερο  δεν προβάλουμε τις  κομματικές μας ταυτότητες για να σας «εξαναγκάσουμε» να πειθαρχήσετε σε οποιοδήποτε κομματικό καθήκον.
Δηλώνουμε τον απερίφραστο  σεβασμό μας στα  πολιτικά κόμματα  και το Εθνικό Κοινοβούλιο.
Δηλώνουμε όμως απερίφραστα  την αντίθεσή μας  στην κομματικοποίηση  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δηλώνουμε αμετανόητοι εραστές  της Τοπικής Δημοκρατίας  και της ελεύθερης  έκφρασης της κοινωνίας  των πολιτών.
Των πολιτών, που βρίσκουν λόγους και τρόπους  να οραματιστούν και  να εμπνευστούν, να συνεργαστούν για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο τους. Που συνέρχονται, συνδιαλέγονται, συναποφασίζουν και συμπράττουν για τον τόπο τους, με γνώμονα την καλυτέρευση της κοινής μας καθημερινότητας, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, την υπεράσπιση των συλλογικών δικαιωμάτων των τοπικών μας κοινωνιών, την προώθηση της ήπιας ανάπτυξης, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της τοπικής δημοκρατίας».
Στη συνέχεια ο Πέτρος Φιλίππου παρουσίασε τις δέκα δεσμεύσεις  του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  απέναντι στους πολίτες.
Πρόκειται όπως υπογράμμισε για δέκα προτάσεις, ρεαλιστικές και πραγματοποιήσιμες για την κατεύθυνση που πρέπει να χαράξει η νέα Δημοτική Αρχή ώστε ο Δήμος Σαρωνικού να γίνει ένας σύγχρονος, ανθρώπινος, βιώσιμος, ανοικτός σε συνεργασίες με τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής, τους νέους, τους γειτονικούς και τους εκτός συνόρων δήμους.
Οι δεσμεύσεις, όπως ανέφερε αφορούν:
  1. Την σύγχρονη, ήπια και στα μέτρα των αναγκών του ανθρώπου οικιστική ανάπτυξη σε όλες τις δημοτικές ενότητες, με καίριες παρεμβάσεις στις πόλεις  και στους οικισμούς μας, με επεκτάσεις και ολοκλήρωση των σχεδίων  πόλης, με προγραμματισμό και ολοκλήρωση αναγκαίων και μεγάλων έργων υποδομής (αποχετευτικού, αντιπλημμυρικών κ.λπ.), με σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων με χωροθέτηση Πάρκου Παραγωγικών Δραστηριοτήτων και
    «αξιοποιώντας, όπως υπογράμμισε, και τις ήδη υπάρχουσες μελέτες και προτάσεις. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που μας δίνει το ΕΣΠΑ, τα ΠΕΠ, το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε. και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία».
  1. Την επένδυση στη σύγχρονη, βιώσιμη, ανθρώπινη και φιλική προς τους πολίτες πόλη με αναπλάσεις, με ενίσχυση των υποδομών για σύγχρονη παιδεία, υγεία, απασχόληση, πολιτισμό, αθλητισμό, με δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου ενδοδημοτικής συγκοινωνίας.
  2. Την προστασία του φυσικού και θαλάσσιου περιβάλλοντος με την  προστασία των περιαστικών δασών, την ενίσχυση του δικτύου εθελοντών και πυρασφάλειας, τον καθαρισμό των ρεμάτων, των ακτών, των παραλιών, τη δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου, εδώ στη Φώκαια,
    «Και φυσικά, τόνισε ο Πέτρος Φιλίππου, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να μείνουν ελεύθερες και ανοικτές για όλους τους πολίτες όλες οι Παραλίες του Δήμου μας».
  1. Την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας και των ανθρώπων του, σε συνεργασία με τις παραγωγικές τάξεις, τους αντιπροσωπευτικούς φορείς τους με έμφαση στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών εμπορίου, πολιτισμού και περιβαλλοντικής διαχείρισης, στην ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, στην επέκταση και καθολική χρήση των νέων τεχνολογιών, στη στήριξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής με την εισαγωγή  ποιοτικών και βιολογικών καλλιεργειών, καθώς και της αλιείας, στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών ενέργειας.
  2. Την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και  υπερτοπικής σημασίας,   «τέτοιων όπως   η κατασκευή νέων οδικών αξόνων (διαπλάτυνση Καλυβίων κ.λπ.) η κατασκευή ή ολοκλήρωση των δικτύων αντιπλημμυρικής προστασίας και αποχέτευσης  σε όλες τις δημοτικές ενότητες, η κατασκευή, όπου είναι αναγκαίο, νέων σχολικών μονάδων και αθλητικών υποδομών η επέκταση και λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου και στη περιοχή μας και μέχρι το Λαύριο».
  3. Την υποστήριξη  των ανέργων και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών. «Τα μηνύματα των καιρών, σημείωσε ο κύριος Φιλίππου,  είναι πολύ ανησυχητικά, πολιτικοί, οικονομολόγοι και στατιστικολόγοι κάνουν λόγο για περαιτέρω εκτίναξη του δείκτη  ανεργίας και της φτώχειας. Και εμείς, ως πλησιέστερη στον πολίτη αρχή πρέπει να φροντίσουμε ώστε να προωθηθεί και να εδραιωθεί η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη».
  4. Στην πίεση και διεκδίκηση της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. «Επιτέλους, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος, το Κέντρο Υγείας Καλυβίων, να λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη, παρέχοντες όλες τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και φροντίδας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας. Είναι κρίμα να έχουν δαπανηθεί τόσα χρήματα, να υπάρχει τέτοια σύγχρονη υποδομή και να μένει ανεκμετάλλευτη από τον απλό πολίτη».
  5. Την στήριξη του πολιτισμού. «Θα επιδιώξουμε, είπε,  να στηρίξουμε τη συνεργασία όλων των πολιτιστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται ήδη στην περιοχή του νέου μας Δήμου, να καθιερωθεί το Φεστιβάλ Σαρωνικού, που θέλουμε να εισάγει νέα δεδομένα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, να αναδείξουμε τα επιμέρους πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία κάθε ενότητας, να δημιουργήσουμε νέους χώρους πολιτισμού και πνευματικής αναζήτησης».
  6. Την στήριξη της συμμετοχικής τοπικής δημοκρατίας και διαφάνειας με την καθιέρωση του ανοικτού Δήμου σε όλους τους πολίτες με τη δημοσίευση στο διαδίκτυο όλων των αποφάσεων με την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσηςμε τον θεσμό του Συνήγορου του Δημότη.
  7. Την σύγχρονη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Σαρωνικού. «Είναι, σημείωσε, η πρώτη των πρώτων προτεραιότητα, η πιο δύσκολη, κρίσιμη και αποφασιστική για να γίνουν πράξη όλες οι παραπάνω δεσμεύσεις μας».
Καταλήγοντας την  ομιλία του ο Πέτρος Φιλίππου τόνισε τα εξής:
«Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας απέναντί σας. Μοναδικό μας κίνητρο, το  όραμά μας, ο νέος Δήμος  και οι πολίτες του, να πετύχουμε στόχους μεγαλύτερης ανάπτυξης για την περιοχή μας.

Μιας  περιοχής που είναι  όχι μόνο από τις  ομορφότερες της  Αττικής , αλλά και  από τις αρχαιότερες  και τις πιο  φιλόξενες από  το παρελθόν μέχρι  σήμερα.
Εδώ γεννήθηκαν και δημιούργησαν οι πρόγονοί μας
Εδώ, σ΄ αυτήν την Αττική γη  έφτασαν και ρίζωσαν χιλιάδες κατατρεγμένοι πρόσφυγες από τις χαμένες πατρίδες της  Μικράς Ασίας.
Την περιοχή μας επέλεξαν για να ζήσουν και  να δουλέψουν οι δικοί  μας εσωτερικοί μετανάστες στα δύσκολα χρόνια του ΄50 και του ΄60.
Σήμερα  χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που επέλεξαν τα μέρη μας για να κατοικήσουν μόνιμα, επενδύοντας στον τόπο μας με τις ιδέες τους, την προσφορά τους,  τις οικονομίες τους .
Όπως  αρκετοί είναι  και οι οικονομικοί  μετανάστες που ακούμπησαν την ελπίδα τους για  καλύτερη ζωή στον τόπο μας και εντάχθηκαν ομαλά στην τοπική μας κοινωνία.  
Με  ανοικτές λοιπόν συνεργασίες, συμμετοχή, καθαρό λόγο, διαφάνεια, αξιοκρατία, ξεκάθαρους στόχους  και επενδύοντας  στο τοπικό ανθρώπινο  δυναμικό, αυτόν τον  πραγματικό θησαυρό, σχεδιάζουμε και  τολμάμε βήματα προσεκτικά για την αναβάθμιση, για το Αύριο όλων μας.
Μακριά  από πολιτικά και  οικονομικά συμφέροντα,
Μακριά  από διαχωριστικές  γραμμές και τοπικισμούς
Μοναδικός μας στόχος η δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου  αν όχι με ευτυχισμένους, τότε  με ικανοποιημένους από τη ζωή και υπερήφανους για τον τόπο τους πολίτες».
Χαιρετισμό  στην συγκέντρωση απηύθυναν ο  Μανώλης Τσαλικίδης πρόεδρος της Παλαιάς Φώκαιας και ο Ανδρέας Πέγκας, πρόεδρος της Σαρωνίδας και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». 
ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» 
Αμέσως μετά την ομιλία του ο υποψήφιος  δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου κάλεσε στο  βήμα του συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Είναι οι εξής: 
  «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
ΚΑΛΥΒΙΑ
  1. ΑΔΑΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  4. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  5. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  6. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
  7. ΔΙΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  8. ΔΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  9. ΖΕΚΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  10. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  11. ΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
  12. ΚΑΡΝΑΜΠΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
  13. ΚΟΛΑΞΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)
  14. ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
  15. ΛΙΟΔΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  16. ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (του Δημ.)
  17. ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (του Σταμ.)
  18. ΜΠΟΛΙΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  19. ΠΕΔΙΩΤΗ – ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΛΗ)
  20. ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
  21. ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  22. ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ ΑΝΤΖΥ
  23. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΡΙΤΑ
  24. ΣΥΡΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΘΑ
  25. ΣΥΡΡΟΥ-ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
  26. ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  27. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

  1. ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  3. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  4. ΚΙΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  6. ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  7. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  8. ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
  9. ΠΑΛΤΑΛΙΔΟΥ – ΚΕΠΕΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΟΥΛΑ
  10. ΠΛΕΞΙΔΑ ΕΛΕΝΗ
  11. ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  12. ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
  13. ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  14. ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  15. ΤΡΟΧΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  16. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  17. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  18. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ

ΠΑΛΑΙΑ  ΦΩΚΑΙΑ

  1. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  2. ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  4. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  5. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
  6. ΤΖΑΒΟΥΡΗ ΕΥΗ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ

  1. ΠΕΓΚΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
  2. ΓΚΟΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  3. ΓΡΙΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
  4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
  5. ΜΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  6. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ
  7. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΑΣ

  1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ – ΣΗΜΙΤΖΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΗ)
  2. ΓΚΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  3. ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  4. ΚΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.