Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Φάε μόνη σου το ψάρι... μην το δίνεις στον Μπουτάρη...

 Με λιγότερες "δαπάνες", ο υποψήφιος δήμαρχος Μπουτάρης, φαίνεται να κατεβαίνει φέτος, από τις προηγούμενες του 2006 (δείτε σχετικά: 2006 και 2010). Βέβαιος για την νίκη του, με δεδομένο την υποστήριξη του ΓΑΠ-σοκ, και ευνοούμενος όχι μόνο από τα λάθη, τις παραλήψεις αλλά και  την κακοδιαχείριση των προηγούμενων δημαρχιακών αρχών.
Σχετικά ρεπορτάζ τον εμφανίζουν ως εμπλεκόμενο στην ανοικοδόμηση του ιστορικού κτηρίου της Allatini όπου τον εμφανίζουν (φέρουν) να έχει ιδιοτελή συμφέροντα (Σχετικό: "Καρφιά" Μάτη εναντίον Μπουτάρη για διαπλοκή
Η ιστορική του διαδρομή, όπως και το πλούσιο βιογραφικό του, δεν μπορεί να αιτιολογήσει την όποια πισώπλατα μαχαιριά, από τους συνυποψηφίους του,  οι οποίοι προφανώς χρησιμοποιούν "διάφορα μέσα" για να τον πλήξουν.Παρόλα αυτή η δυναμική του "Μπάρμπα" Γιάννη δεν πτοείται.
Εμείς ψάξαμε και δεν βρήκαμε κάποιο σχετικό (επιλήψιμο ή ΜΗ) που να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την όποια άποψη. Αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που όπως έχουν υποχρέωση,  πριν την επιλογή τους στην κάλπη, και για όλους τους υποψήφιους, να εξετάσουν τον ποιο τίμιο και ικανό για την πόλη τους.

Νάσος
ΥΣ: Πολύ καλή η καμπάνια στο Youtube
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.