Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 58

Γράφει ο Σπίθας
 Γιώργο, μην χαίρεσαι και μην αγαλλιάζεις ότι την σκαπούλαρες.
Η Ντόρα έκανε κόμμα και ζητάει συνεννόηση, ο άλλος Γιώργος (ο Καρατζαφέρης) ζητάει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (Υπουργός Οικονομικών Πρότυπο κατά τον Κώστα Μητσοτάκη), έκανε βαρύγδουπη εμφάνιση θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για μελλοντικός υπουργός Οικονομικών στην αιτούμενη κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης ή Ενότητας.
Τώρα… ο Αλέκος Παπαδόπουλος δεν ξέρει τόσο καλά Αγγλικά, όσο ξέρει εσύ, άρα εκεί έχεις πλεονέκτημα. Αλλά, στα υπόλοιπα προηγείται σαφέστατα αφού έχει μαζί του τον Επίτιμο (Τιτάνας της εφαρμοσμένης Οικονομίας), ενώ εσύ τον Φίλιππα (Σαχινίδη) και τον Μήτσο (Κουσελά), άντε και το καινούργιο ταλέντο τον Γιώργο τον Ζαννιά.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.