Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ευάγγελε "κάτσε στα αυγά σου"... ΔΕΝ είναι καιρός για τσαμπουκάδες, ο σ. Ραγκούσης ΔΕΝ είναι Ρέλλος για να του "την βγαίνεις με κόκκινο"!!!


"Ο Μπέννυ το είπε αλλά την έκανε ...γυριστή", έγραψε ο Activistis 

Μάλλον μέτρησε τα κουκιά λάθος και διαπίστωσε ότι δεν του βγαίνουν...
Ο οξύθυμος χαρακτήρας του, παρορμητικός ως συνήθως, τον "πρόδωσε"...
παρ όλη την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλει, μετά την εσωκομματική ήττα, να αποδείξει ότι έχει αλλάξει.

Απογοητεύθηκε και απογοήτευσε τους λίγους εναπομείναντες υποστηρικτές του.

Το prestige που είχε φτιάξει με τόσο κόπο και επικοινωνία χάθηκε σε ένα βράδυ.

Φαίνεται η "απειλή" Ραγκούση τον αναχαίτισε και του έκοψε τα φτερά της ανόδου στη κούρσα της διαδοχής.

Μπορεί τα ανοίγματα με το Ισραήλ, κοινές ασκήσεις, και οι διευκολύνσεις στους Αμερικάνους, Σούδα κλπ να του είχαν δώσει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ατύχησε.

Ευάγγελε "κάτσε στα αυγά σου"... ΔΕΝ είναι καιρός για τσαμπουκάδες, ο Ραγκούσης ΔΕΝ είναι ο γνωστός διαδρομιστής-διαδηλωτής των δικαστηρίων για να του "την βγαίνεις με κόκκινο".

Ο Ραγκούσης έχει στήσει κομματικό μηχανισμό και σαφώς υπερέχει σε και δε δημόσιες σχέσεις και έχει και την εύνοια του προέδρου.

Χθες παραλίγο να μας κάνεις να πιστέψουμε ότι τον  Colpo Grosso έπιασε (Τα "συντροφικά μαχαιρώματα"), αλλά σε λίγο αλλάξαμε γνώμη (δες ΕΔΩ).

Σήμερα ο φίλος μας ο Activistis σχολιάζει ότι "βάρυνες πάρα πολύ.... και έγινε μαλθακός..."

Νάσος
 Η συνέχεια του Activistis


Τον Βαγγέλη  Βενιζέλο  είχαμε να τον ακούσουμε  από τον καιρό των εσωκομματικών εκλογών, κατά τις οποίες έχασε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τον ΓΑΠ.
Έκτοτε είχε σιωπήσει εκκωφαντικά. Μέχρι και δικοί του φίλοι ομολογούν πως έχει ήδη παραδώσει τις φιλοδοξίες του, καθιστάμενος ένας από τους πειθήνιους υπουργούς του υποταγμένου στο ΔΝΤ υπουργικού συμβουλίου.
Μάλιστα κατά πληροφορίες μας, πρώην ....
 εσωκομματικοί συνοδοιπόροι, του διαμήνυσαν ότι δεν αρκεί να έχει στο μυαλό του διαφοροποιήσεις που θα ήθελε να τις εμπιστευτεί στον κλειστό του περίγυρο, αλλά επιβάλλεται να βγει και να κάνει τις απαραίτητες ρήξεις με την παραπαίουσα (κατ' εκτίμησή τους) ηγεσία.
Και μάλιστα επικαλούμαστε προσπάθεια επανασυνένωσης του πρώην Βενιζελικού μηχανισμού ( με παραίνεση και του ετέρου Καππαδόκη - Ανδρέα Λοβέρδου) πριν από λίγους μήνες, που δεν θεωρήθηκε επιτυχής (από τα 28 στελέχη που προσκλήθηκαν, παραβρέθηκαν μόνο 13).
Φαίνεται όμως ότι ο Μπέννυ αποφάσισε να κάνει μια νέα εκκίνηση στην προσπάθειά του να  δείξει ότι ακόμα είναι πολιτικά ζωντανός. Και επέλεξε να εκμεταλλευτεί το δράμα των απεργών πείνας - μεταναστών και να ρίξει εμμέσως ευθύνες στον υπουργό Εσωτεριών κ. Ραγκούση.
Είπε ότι:  «Θα ήταν τραγική εξέλιξη να υπάρξει έστω και μία απώλεια. Θα ασκήσω όλη την επιρροή μου στους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να βρεθεί μια λύση»
Και τότε δέχτηκε την αντεπίθεση του Ραγκούση: «δεν ζήτησε να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος» που τον κάλεσε να διευκρινίσει «αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών»
Και εκεί ο πολύς Βενιζέλος μάλλον έκανε .... την πάπια, προτιμώντας να μην απαντήσει.
Μέχρι εδώ έφτασε η επανάστασή του.
Μάλλον ... βάρυνε πάρα πολύ.... και έγινε μαλθακός.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.