Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Θεέ μου! Με τι τέρατα μας μπλέξανε!


Γράφει ο Δευκαλίων

Στις 16 Φεβρουαρίου ο Δευκαλίων στο άρθρο του με τίτλο «Ποίο είναι σήμερα το Οικογενειακό Μέλλον» έγραφε:
«Όπου πάει το ΔΝΤ, οι περισσότεροι άντρες γίνονται αλκοολικοί, τα πιο πολλά παιδιά μαφιόζοι και οι όμορφες γυναίκες πουτάνες»
Στις 16 Μαΐου ο Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, ο περιβόητος Dominique Strauss-Kahn, συνελήφθη στην Νέα Υόρκη για σεξουαλική επίθεση εναντίον καμαριέρας ξενοδοχείου.
Φαίνεται ότι ο πολύς και τρομερός Dominique μπέρδεψε τις χώρες και νόμισε ότι βρίσκονταν σε κάποια εξαθλιωμένη από το ΔΝΤ χώρα της Λατινικής Αμερικής. Εκεί που το ΔΝΤ πέτυχε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια να μην έχει πλέον (δυστυχώς) καμία αξία και η εκπόρνευση γυναικών και ανηλίκων να γίνεται με λίγα δολάρια.
Εμείς τα είχαμε πει ακριβώς είναι από τις 16 Φεβρουαρίου. Η ίδια η ζωή και κυρίως οι πράξεις τους μας επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά.
Τι άλλο να πούμε και να προσθέσουμε;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.