Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ποιοι είναι οι (16) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπογράφουν την επιστολή... (που είναι οι άλλοι 4... Ποιοι είναι οι (16) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπογράφουν την επιστολή... (που είναι οι άλλοι 4... γιατί λάκισαν;)


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που υπογράφουν την επιστολή προς τον Γ. Παπανδρέου για την οικονομική πολιτική, που αποκάλυψε πρώτο το Press-gr,  είναι τελικά 16 και συγκεκριμένα οι Όλγα Ρεντάρη, Οδυσσέας Κωσνταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Νίκος Σαλαγιάννης, Έκτωρ Νασιώκας, Κώστας Καρτάλης, Σούλα Μερεντίτη, Σοφία Γιαννακά, Τόνια Αντωνίου, Εύα Καϊλή, Βασίλης Γερανίδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βασίλης Τόγιας, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Τσελέπης και Θωμάς Ρομπόπουλος.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.