Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η Έλσα Παπαδημητρίου... δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ;

Είμαι αποφασισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται - Μίλησε στην ΝΕΤ στην εκπομπή « Αυτήκοος Μάρτυς»

Η Έλσα Παπαδημητρίου, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην ΝΕΤ στην εκπομπή « Αυτήκοος Μάρτυς» με τον Άγγελο Κωβαίο και τον Βασίλη Μπεσκένη.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
«Είχα αποκομίσει την βεβαιότητα ότι θα φτάναμε σε μια συναίνεση, γιατί αυτό πιεστικά μου ζητάει όποιος ξένος βλέπω στο εξωτερικό. Χθες το βράδυ από όσα άκουσα από την τηλεόραση στην Κρήτη, πιστεύω ότι επανερχόμαστε σε ένα μεγάλο «όχι».
Θεωρώ ότι είναι ώρα ο καθένας μας στην πολιτική να αναλάβει και τις προσωπικές του ευθύνες. Πραγματικά πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει τη χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι να βρούμε διόδους προς μια συναίνεση.
Βέβαια τη συναίνεση που στηρίζεται σε μια διεξοδική συζήτηση, «όχι αποφασίζω και διατάσσω ή ελάτε να συναινέσουμε», αλλά από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και να αφήσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες ο καθένας, ή τις κριτικές του ενός για τον άλλο. Πιστεύω ότι κρινόμαστε όλοι.»
ΓΙΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
« Είμαι αποφασισμένη να βάλω την Ελλάδα πάνω από όλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχω διαβάσει τους όρους του μεσοπρόθεσμου ακόμα. Αντί να είναι όλα αυτά έξω και να τα κουβεντιάζουμε, παίζουμε την πινακωτή, με το αν ή όχι, δεν το καταλαβαίνω πια, ντρέπομαι το παιδί μου.» ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Εφόσον η κυβέρνηση φέρει το μεσοπρόθεσμο κατά άρθρο, και ένα από αυτά στο φορολογικό, για το οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε κόκκινη γραμμή...»
« Περιμένω να το διαβάσω και αυτό και όλα τα άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.