Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Θαυμάστε τον συνταγματολόγο που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα

Τι να σχολιάσεις από το παραπάνω video;
Ζούμε δύσκολες στιγμές και η κριτική μας έχει γίνει από καιρό
()

Προς το παρόν ζητάει από τη βουλή να ψηφίσει σε λίγες ώρες τα παρακάτω:
Ολο το νέο Μνημόνιο (Διαβάστε όλες τις διατάξεις και τα άρθρα της νέας σύμβασης - 35,7 δισ. ευρώ η πρώτη δόση του νέου δανείου)

...χωρίς επιχειρήματα αλλά με φωνές και τσαμπουκά να επιβάλει την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στους ξένους και ντόπιους δανειστές και τραπεζίτες.

Μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή κ. Βενιζέλο... οι επόμενες εκλογές πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν προ των ευθυνών σας εσάς και όσους κυβέρνησαν αυτή τη χώρα. Οι άνεργοι πολίτες και όσοι καλούνται να ζήσουν με 300 και 500 ευρώ θα είναι αυτοί που θα σας θυμηθούν στην κάλπη.

Με απειλές και εκφοβισμούς δεν πείθετε κανέναν.
Εάν όμως θέλετε να μας πείσετε κάντε διάλογο με τους πολίτες και όχι μέσα στο κοινοβούλιο με βουλευτές που βλέπουν τα έδρανα και τις αποδοχές τους.
Εάν όντως βλέπετε το πρόβλημα των εξαθλιωμένων Ελλήνων (που εσείς και οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας φέρατε έως εδώ) παραιτηθείτε από την βουλευτική αποζημίωση και τις συντάξεις σας και αποδεχθείτε να ζείτε από δω και πέρα με την κατώτερη αμοιβή και σύνταξη.

Αυτά προς το παρόν... τα υπόλοιπα μάλλον δεν γράφονται υπό καθεστώς οργής.

Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.