Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα, η Ευρώπη, η Γερμανία και η Αμερική σήμερα…

Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος,
Ο «φαύλος κύκλος» των αναποτελεσματικών Μνημονίων…
Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό χρεοκόπησε και την Ελλάδα και τον εαυτό του!
Νέοι πολιτικοί έντιμοι και ικανοί θα ξεπηδήσουν μπέσα από την δήθεν κρίση και θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει!
Μια νέα Εθνική Αντίσταση, γεννήθηκε ήδη, σιγά - σιγά…
Γ. Παπανδρέου: Φτάσαμε στην πηγή, πρέπει η χώρα να πιει νερό! (Αρκεί μην είναι μολυσμένο)!
Α. Σαμαράς: Όποιος δεν ψηφίσει το Μνημόνιο 2 διαγράφεται από την ΝΔ!  (Μακάρι)!
Μηνύσεις κατατίθενται κατά της τρόικας και των αδίστακτων τραπεζιτών!
Καλούμε τον κ. Μπ. Ομπάμα, να σώσει, επειγόντως, την Δημοκρατία στην Ελλάδα, από την νέο-φασιστο-σταλινίστρια, κ. Μέρκελ και κατ’επέκταση στην Ευρώπη και Αμερική. Εάν η Ελλάδα, λίκνο της Δημοκρατίας καταρρεύσει, θα καταρρεύσει η έννοια της Δημοκρατίας διεθνώς! Η Ελλάδα λόγω της ιστορικής δημοκρατικής της πορείας και προσφοράς στους πολέμους κατά του Χίτλερ, άξιζε καλύτερης συμπεριφοράς μέσα στην Ευρώπη και Διεθνώς!
Καλούμε τους απαναταχού της γης Έλληνες, να αντισταθούν στην προσβολή της Ελλάδας από την Τρόικα και την κ. Μέρκελ. Ήρθε η ώρα οι Έλληνες του εξωτερικού να βοηθήσουν την πατρίδα τους! Έλληνα, πατριώτη Δημοκράτη, η Ελλάδα που γέννησε την Δημοκρατία εξευτελίζεται, από μια «συμμορία» νεοφασιστών γύρω από τη κ. Μέρκελ. Αντιστάσου!
Ο παραλογισμός: Οι πλούσιοι φυγαδεύουν παράνομα τα κέρδη τους και οι φτωχοί πληρώνουν την κατάρρευση των τραπεζών των πλουσίων, γιατί τις κλέψανε οι ιδιοκτήτες τους!
Η λογική του Καραγκιόζη – τραπεζίτη:
«Τα δικά μου δικά μου (στην Ελβετία)
και τα δικά σα δικά μου (στα Κάιμαν νησιά)».
Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα .
Σύγχρονη ρήση
Η Τρόικα είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα και κινδυνεύει από αυτόφωρη σύλληψη!
Νέα Μήνυση κατατέθηκε εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας, εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία και εναντίον των τραπεζιτών. ...
Όχι άλλη δουλοπρέπεια!
Την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καταγγέλλοντας σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας, όπως είναι «η εκβίαση, η συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας, η προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού κ.λπ.».
Το «Νέο Μνημόνιο» είναι χειρότερο από το προηγούμενο, αλλά έρχεται και επόμενο και μεθεπόμενο… μέχρι την τελική υποταγή της Ελλάδας στις ορ΄ξεις της νέο-σταλινο-φασιστο- γερμανίδας, κ. Μέρκελ
Καλούμε, πάλι, τον Αμερικάνο Πρόεδρο κ. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα (Barack Hussein Obama),  και τους δήμοκρατικούς Ευρωπαίους ηγέτες, να απομονώσουν την νεοφασιστο-σταλινίστρια, κ. Μέρκελ και να διώξουν  με τις κλωτσιές τους πολιτικούς που δήθεν είναι «σύμμαχοι» των Αμερικάνων και Ευρωπαίων, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης τους και είναι «χωρίς αξιοπρέπεια υπέρμετρα δουλικοί» μόνο και μόνο για την θεσούλα τους, τη «μίζα» και την αποκατάσταση των παιδιών τους, ενώ η Χώρα τους καταστρέφεται και οι πολίτες πεινάνε!
Αν ο Χίτλερ απέτυχε με τα όπλα,  θα πετύχει η διάδοχος του Χίτλερ,  η  Μέρκελ με τα επιτόκια;
Οι νέοι διανοούμενοι θα οδηγήσουν τους εξεγερμένους στην νέα Νίκη
Φαίνεται ότι ακόμα και ο κ. Ομπάμα βαρέθηκε τους προδότες της πατρίδας τους που θησαυρίζουν προδίδοντας την πατρίδα τους!!
Ας μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τους προδότες και μετά τους εκτελούσαν!!
Αναμφίβολα οι πολίτες θα βρουν νέες μορφές οργάνωσης και αντίδρασης, ακόμα και μέσω της αυτό-οργάνωσης και διαρκούς ανυπακοής!
Να φορολογηθεί με 30% η αμύθητη περιουσία των ολιγαρχικών τραπεζιτών!
Η ελευθερία και η δουλεία των κρατών και των  πολιτών σήμερα…
Τα υπερδανεισμένα Κράτη και οι πολίτες δανειολήπτες, οι σύγχρονοι «ελεύθεροι νέο-σκλάβοι».
Η πολιτική παραλυσία - ομηρεία των Παπανδρέου… και η εξέγερση που έρχεται!
Η εξέγερση ξεκινάει από σήμερα με απρόβλεπτο χρονικό και ποιοτικό όριο!
Το ΠΑΜΕ έχασε το τρένο… σκόπιμα ή όχι!
Έλεος…δεν μπορεί την Ελλάδα να κυβερνά ένας τραπεζίτης που υποκύπτει στην Τρόικα!
 «Τ δάνεια δούλους τος λευθέρους ποιε». Μένανδρος Γνωμικά,
«Τα δάνεια κάνουν δούλους  τους ελεύθερους». Μένανδρος Ποιητής 4ος π.χ. αι.
Η τελευταία ελπίδα της Κυβέρνησης… να βελτιωθεί το νομοσχέδιο υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων., αφού είναι ανίκανη να κάνει κάτι άλλο ή να κάνει ανάπτυξη, ή να προωθήσει τον τουρισμό.
Τα τέσσερα βήματα προς την «οικονομική διακυβέρνηση» της Ευρώπης… και της υποδούλωσης των ασθενέστερων κρατών μελών της
Τα τέσσερα βήματα προς την πολιτική αφύπνιση των μαζών…
  Λευτεριά στους νεοσκλάβους των ληστρικών τραπεζιτών – νεοφεουδαρχών!!
Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί…  και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία, και η χώρα από την εξέγερση που έρχεται!
Η λαϊκή εξέγερση έρχεται σιγοβράζοντας…
Τα νέα – νέα μέτρα:
ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ
ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 10%
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Στη διαιτησία μπαίνουν μόνο οι βασικοί μισθοί και λαμβάνεται υπόψη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ 6 ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
Στον βαθμό που δε θα υπάρξει νέα συλλογική σύμβαση εντός 3 μηνών ως βάση θεωρείται ο βασικός μισθός της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ 2% ΓΙΑ ΤΟ 2012
Και επιπλέον μείωση 3% στο 2013.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΚ ΚΑΙ ΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
ΜΕΙΩΣΗ 15% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΗ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΜΕΙΩΣΗ 7% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤ
Η τελευταία λύση πριν γίνουμε Τυνησία και Αίγυπτος: Να ψηφιστεί νέος νόμος «ρύθμισης οφειλών» των πολιτών, συμπληρωματικά του νόμου Κατσέλη!
Κύριε, Γιώργο  Παπανδρέου, στο περίστροφο σου έχει μείνει μόνο μια σφαίρα μην την στρέψεις πάνω σου! Αγκάλιασε τους πολίτες που σε φέρανε στη εξουσία και παράτα το «ποδήλατο με τρύπια σέλλα», που σου χάρισε η «δεξιόστροφη κάστα- συμμορία»,  που λυμαίνεται την Ελλάδα και σε δουλεύει!! Ξύπνα άνθρωπε!
Το Διεθνές πολιτικό σκηνικό.
Παρά τις εκ του αντιθέτου αναλύσεις η Αμερική του κ. Ομπάμα παραμένει η μόνη υπερδύναμη.  Η Ελλάδα σταθερή «σύμμαχος» των Αμερικανών, έχει φτάσει σε αυτό το σημείο όχι λόγω των Αμερικανών, αλλά των « ντόπιων γραικύλουν»,  που νομίζουν ότι η συμμαχία είναι μια διαρκής υποταγή! Ποτέ οι Αμερικάνοι δεν θέλανε πολιτικό υπηρετικό προσωπικό, αντίθετα οι «δικοί μας»,  για να φανούν δήθεν πιστοί και νε τύχουν πολιτικής υποστήριξης για να είναι διαρκώς «Πρωθυπουργοί» έδειχναν περισσότερη δουλικότητα από κάθε άλλον. Καμιά υπερδύναμη δεν θέλει συμμάχους – δούλους, αλλά πραγματικούς «συμμάχους». Καλούμε τους απαναταχού της γης Έλληνες να αντισταθούν στην προσβολή της Ελλάδας από την Τρόικα και την κ. Μέρκελ.
Οι ανακατατάξεις στη περιοχή.
Έρχονται γενικότερες ανακατατάξεις στην περιοχή… Ονόματα τρανταχτά θα σβήσουν σε μια νύχτα!! Οι Αμερικανοί όπως είναι φυσικό έχουν βαρεθεί τους υπάλληλους - Πρωθυπουργούς τους που σκύβουν την μέση του πριν καν τους ζητηθεί!! Οι Αμερικανοί και λοιποί αποφάσισαν να απολύσουν το πολίτικο υπηρετικό προσωπικό γιατί παραείναι υπόδουλο και επικίνδυνο... και θα το αντικαταστήσουν σύντομα με νέο  προσωπικό πιο σοβαρό που θα βαστάει τα προσχήματα τουλάχιστον... Το σκεπτικό είναι απλό. Μα, αν προδίδεις την πατρίδα σου για μια «θεσούλα» και ο λαός σου να πεινάει,  πώς δεν θα προδώσεις τους συμμάχους για άλλη μια θεσούλα. Μάλιστα σωστά οι Γερμανοί  χρησιμοποιούσαν τους προδότες και μετά τους εκτελούσαν με το ανωτέρω σκεπτικό: ο προδότης έχει χαρακτήρα προδότη και ποτέ «συμμάχου». Ο σύμμαχος έχει αξιοπρέπεια κάτι που λείπει από τους σύγχρονους πολιτικούς!
Η Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα σήμερα είναι σε ανάλογη κατάσταση στην προ-χουντική περίοδο του 1967,  όπου όλοι λέγανε στο κ. Γ. Παπανδρέου (παππού του σημερινού) να διώξει τον μετέπειτα δικτάτορα αξιωματικό Γιώργο Παπανδρέου από την Αθήνα γιατί ετοιμαζόταν δικτατορία, αλλά ο κ. Παπανδρέου κράτησε τον Παπαδόπουλο στην Αθήνα…
Σήμερα όλο λέμε στον εγγονό κ. Γ. Παπανδρέου να διώξει από δίπλα του την δεξιόστροφη ανίκανη «εθνοπροδοτική κάστα – συμμορία», που  την αποτελούν οι γόνοι δεξιών και χουντοβασιλικών οικογενειών. Η πολιτική παραλυσία του παππού μας στοίχισε την Χούντα,  και ας ελπίσουμε ότι η πολιτική παραλυσία του  εγγονού θα μας στοιχίσει λιγότερα!
Η διαφθορά στην χώρα ζει και βασιλεύει! Όλες οι μεγάλες υποθέσεις σκανδάλων τέθηκαν σε κάποιοι αρχείο,  ακόμα και οι υποθέσεις Κτηματολόγιο, ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί ήταν «διακομματικά»  σκάνδαλα!. Όλοι «αθώοι». Είναι πασιφανής η ανεπάρκεια των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών , που περιορίζονται στην ολοκλήρωση της συγκάλυψης! Επίσης σκοπίμως δεν υπάρχει πλάνο ανάπτυξης και εθνικής στρατηγικής!
Μέρκελ: Έτσι θα σας υποτάξω!
Η νέο- σταλινο-φασίστρια κ. Μέρκελ έδειξε, πάλι, το πραγματικό της πρόσωπο. Η γυναίκα που ήρθε από το πουθενά του σιδηρού παραπετάσματος και αφού εκβίασε τον Χέλμουτ Κολ και του πήρε το κόμμα και την εξουσία, τώρα εκβιάζει όλη την Ευρώπη και κανείς δεν τολμά να αντισταθεί! ζήτησε λιτότητα.  Η κ. Μέρκελ είπε στην Ελλάδα «ή θα υποταχτείτε  σε μένα ή θα φτωχύνετε».
Παπανδρέου: Φεύγω, γιατί δεν θέλατε να σας σώσω!
Δημόσια έκκληση: Παρακαλούμε πείτε στην οικογένεια κ. Παπανδρέου να ξυπνήσει τον Γιώργο, να αποχωριστεί την δεξιά συμμορία (κάστα) που έχει κολλήσει δίπλα του και τον εκμεταλλεύεται και τον κοροϊδεύει ότι «θα σώσει την Ελλάδα», ενώ η ίδια συμμορία «κατ’ιδίαν» γελά με τα καμώματα του κ. Παπανδρέου. Τα άτομα αυτά έχουν φτιάξει «κλοιό» γύρω από τον κ. Παπανδρέου και τον έχουν σκόπιμα απομονώσει από την λαϊκή βάση.
Σε όλον τον κρατικό μηχανισμό υπάρχουν σκόπιμα,  ακόμα οι άνθρωποι της δεξιάς. Αυτό θέλουν οι δεξιόστροφοι εκμεταλλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ  λιμοκτονούν και οι δεξιοί τους περιπαίζουν! Παντού όλοι δεξιοί! Η δεξιά,  ενώ φαίνεται διαιρεμένη, ξαφνικά  και σε διάστημα ενός μηνός μπορεί να επανακάμψει και να κερδίσει τι εκλογές, κάτι που θα ήθελε η «δεξιά κάστα συμμορία», που είναι δίπλα στον κ. Παπανδρέου! Ας σημειώσουμε ότι η «δεξιά κάστα συμμορία» κρατούσε τον κ. Παπανδρέου ακόμα και μετά την προκήρυξη των εκλογών 2007 στην Πάρο να κάνει «σκι», για να χάσει σκόπιμα τις εκλογές!  Ακόμα και τώρα αυτό επιδιώκουν: να εξευτελίσουν τον γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, όσο μπορούν! Οι «δημοσκοπήσεις» είναι «στημένες και πληρωμένες»  και προσφέρονται στον κ. Παπανδρέου, ως λύτρωση,  όπως παλιά στον κ. Καραμανλή! Το ότι οι πολίτες ΔΕΝ θα ψηφίσουν είναι παγίδα γιατί μπορεί ΝΑ ψηφίσουν εναντίον του ΠΑΣΟΚ!
Τα δάνεια της Ελλάδας
Σχετικά με το χρέος της Ελλάδας υπάρχει το βασικό σενάριο της ευρωλύσης που προβλέπει έναν συνδυασµό: α)Ενίσχυσης των πόρων του Ευρωπαϊκού Μηχανισµού Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας, ώστενα µπορεί να χρηµατοδοτεί αυτός την επαναγορά χρέους των υπερχρεωµένων κρατών -µελών.  β) Επιµήκυνσης του χρόνου εξόφλησης του δανείου των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα. γ)  Βελτίωσης των όρων δανεισµού από την τρόικα, δηλαδή χαµηλότερου επιτοκίου. Η σωστή λύση είναι να αγοράσει όλα τα Ελληνικά ομόλογα η ΕΚΤ, να δημιουργηθεί κοινό ταμείο ανάλογα με το κοινό ταμείο του δολαρίου, και να μην υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης, αλλά η ΕΚΤ να ελέγχει απευθείας τα πάντα.
Τα δάνεια των πολιτών
Ακριβαίνουν τα δάνεια! Οι τράπεζες µμετακυλύουν στις δόσεις το υψηλό κόστος χρήµατος
Βλέπουμε  το κακό να έρχεται κατά πάνω μας  με δρασκελιές!
Οι νεοσκλάβοι των σύγχρονων Φαραώ…
Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις (τύπου Τυνησίας, Αιγύπτου).
Υπάρχει λύση:
1.Χρονική επιμήκυνση της αποπλήρωσης όλων των δανείων, με χαμηλό επιτόκιο,
2. μείωση του συνόλου των δόσεων στο 1/3 του μηνιαίου μισθού τους  και
3. επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης δανείων και ρυθμίσεων από 3 μήνες σε 1 χρόνο,   (η οποία περιπλέκει την πίεση στους δανειολήπτες) είναι το πιο σημαντικό.
Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί…  και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία!
Είναι Εθνική Ανάγκη για να αποφευχθεί το «μακελειό» που έρχεται, να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο «διακανονισμού οφειλών».  Στο νέο νομοσχέδιο να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται!
Οι ρυθμίσεις που προτείνουν οι τράπεζες με τον νόμο Κατσέλη απέχουν πολύ από την Νέα Σεισάχθεια και απευθύνονται σε μικρό αριθμό δανειοληπτών, που είναι παντελώς κατεστραμμένοι και  με υπέρογκο επιτόκιο!!
Ιστορικό πλαίσιο
Η πτώση του λεγόμενου κομουνισμού, έφερε σταδιακά την πτώση του Νέο-Φιλελευθερισμού και την κατάρρευση των τραπεζών. Η μη γρήγορη αντίδραση των σοσιαλιστικών κομμάτων έδωσε χρόνο στους καπιταλιστές να ονομάσουν την κρίση χρηματοπιστωτική  και την μετάθεση των ευθυνών σε μικρότερες αδύναμες χώρες, όπως η Ελλάδα, αφού οι ντόπιοι ήταν από πριν έτοιμοι να «σκύψουν» με την ανάλογη «μίζα»! Όμως το σύστημα μετατράπηκε αμέσως σε Φεουδαρχικό με κύριους εκπροσώπους τους τραπεζίτες. Στην αντίθετη όχθη βρίσκονται οι νέο-σκλάβοι δανειολήπτες, που αναμένονται να «εξεγερθούν» σύντομα!
Είναι πασιφανές ότι ζούμε σε εποχή παγκόσμιας πολιτικής αφύπνισης των μαζών. ... Η νεολαία του Τρίτου Κόσμου είναι εξαιρετικά ανήσυχη και δυσαρεστημένη. Είναι μια  πολιτική ωρολογιακή βόμβα. Τα 130 εκατομμύρια φοιτητών που προέρχονται από τους κόλπους μιας κοινωνικά ανασφαλούς κατώτερης μεσαίας τάξης είναι “επαναστάτες εν αναμονή” που τελειώνει.
Η αναμονή τελείωσε ήδη!. Φρόντισε γι΄ αυτό η παγκόσμια οικονομική κρίση, η πείνα που προκαλούν τα χρηματιστηριακά παιχνίδια με τις τιμές των τροφίμων σε κοινωνίες όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού ξοδεύει τα 2/3 ή και όλο το εισόδημα για ένα πιάτο φαΐ την ημέρα. Τελείωσαν τα ψέματα ότι με κάποια δισεκατομμύρια που μπορούν να δώσουν οι πλούσιοι πετρελαιοπαραγωγοί του Κόλπου θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας των εκατομμυρίων νέων στον αραβικό και λοιπό  κόσμο. Για να αντιμετωπιστεί έστω και οριακά αυτή η ανεργία και η φτώχεια, πρέπει να σαρωθούν τα προγράμματα διαρθρωτικής προσαρμογής του ΔΝΤ, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι επισφαλείς εργασιακές σχέσεις τα αυταρχικά καθεστώτα που τα εφαρμόζουν ήδη!.
Νέα Σεισάχθεια 2010, Οικονομική Πράσινη Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή!!!
Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 130 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες!! Να ψηφιστεί η πραγματική Νέα Σεισάχθεια και όχι η παραποιημένη, εδώ και τώρα! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους, στους ληστρικούς τραπεζίτες, πολίτες!
 Η «νέα σεισάχθεια» μπορεί να σώσει μόνο από την νεο-σκλαβιά τους Νεοέλληνες πολίτες. Η «νέα σεισάχθεια» μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα δυναμική κυβέρνηση που δεν θα προέρχεται από “αυλικούς” και “αυλητρίδες” για να πάρει σημαντικές ταχύτατες αποφάσεις για την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την ποιότητα ζωής. Να φύγει η σαπίλα!
Ανεπιθύμητη η Τρόικα.
Νέα Μήνυση κατατέθηκε εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, και κατά των τραπεζών δολοφόνων 1750 πολιτών.
Κρούγκμαν: Η Ελλάδα θα πεθάνει στη λιτότητα για να ξεχρεώσει τους πιστωτές....
Η νέα μήνυση έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις.
Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…
Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο.
Παρακαλούμε να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε απλό πολίτη...
Καλούμε τα θύματα δανειολήπτες των τραπεζικών και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους και ντοκουμέντα ή στην εισαγγελία (δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012) ή στο ankoutsoukos@yahoo.gr
Καμιά λύπηση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς καταλυτές της Δημοκρατίας.
Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
 Αντισταθείτε! Υπάρχει Ελλάδα και μετά του Παπανδρέου, Καραμανλή,  Σαμαρά, Μητσοτάκη… αρκεί να το πιστέψετε! Αντισταθείτε, η νίκη έρχεται!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
www.koutsoukos-anastasios.gr

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.