Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μόνον μία νέα Βουλή μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τον βούρκο της παρούσας κυβερνητικής Βουλής των γνωστών δηλωσιών, και των νέων με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, δηλωσιών (Ρίκο ρίκο ρίκοκο ρίκο ρικοκό!)



Κύριοι Βουλευτές,  Πριν από λίγο.
-         Ο κ. Καπερνάρος με μία περισπούδαστη τρομοκρατική  αγόρευση «σωτηρίας» της υπό σήψη Ελλάδας, δια της σήψης (ιδιαίτερη ανάλυση του κυρίου αυτού, κατωτέρω), από «όλους μαζί της παρούσας βουλής, η Ελλάδα μπορεί» 
-        Η κ. Ντόρα να αγωνίζεται  να «σώσει» δια του Σαμαρά,  την βιασθείσα άγρια από τον Σαμαρά ΝΔ και τον επίσης «βιασθέντα» από τον Σαμαρά, με τη θέληση της ή όχι, εαυτόν της.
-        Μελάς ο γνωστός που μετά το πρώτο σικέ παρόν του,  «συναισθανθείς» άλλα πράγματα εντός δύο ημερών θα ψηφίσει Δήμα. Και που «αμφιβάλλει» για τον Αποστολόπουλο κτλ.

-         Ο αμετανόητος, ο του Πάγκαλου,  Ανανιακός νεοταξικός Οικονόμου:
 
 ,  σε γελοίο εμετικό ηγετικό ρόλο «σωτηρίας της χώρας.
-         Ο γνωστός «ρήτωρ» Μαρκόπουλος,  ο επιρρίψας  τόνους λάσπης εναντίον...
του κ. Καμμένου όταν για «άγνωστους» λόγους (σύντομα ίσως όλα βγουν στο φως από μία Ελληνική ΕΥΠ) απεχώρησε από τους ΑΝΕΛ.

-        Όλοι αυτοί, μαζί με τους «σωτήρες» μας,  Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή,  και νέους πιθανόν κρυφούς, θέλουν το «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί».

-         Με τσομπάνη της Μέρκελ,  τον δηλωσία κ. Σαμαρά (τρίτο συνημμένο).
-        Στόχος, μετά την εκλογή Προέδρου, η ψήφιση των τελειωτικών μέτρων δολοφονίας του Ελληνισμού

Και την κάθαρση και την πιθανή σωτηρία από την προδοτική κατοχή,  την λένε,  ιδίως πολύ πονηρά ο Καπερνάρος (τι εξυπνάδα είναι αυτή!!!), «διαπραγμάτευση»   αποδοχής των δολοφονικών μέτρων με όλους συνυπεύθυνους και υπογραφάκηδες δηλωσίες της Μέρκελ,  ως οι τρεις γνωστοί !!!!!!!



ο τρίτος είναι ο ΓΑΠ που δεν έχουμε το κείμενο της δήλωσης του)

Προφανώς μόνον μία νέα Βουλή μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τον βούρκο της  παρούσας κυβερνητικής Βουλής των γνωστών δηλωσιών,  και των  νέων με τον ένα τρόπο ή τον άλλο,  δηλωσιών.

-        Όμως κύριε Καπερνάρο, όσον πονηρά έξυπνος είσαι,  εκδηλώθηκες πλήρως.
-         Προβλέπω να μην ψηφίσεις ούτε στη τρίτη ψηφοφορία Δήμα για να διατηρηθείς, ως πιστεύεις, σε εφεδρεία δια τα επόμενα.
-          Πάντως θα μείνει στην ιστορία το «επιχείρημα» σου ότι χωρίς Δήμα και Σαμαρά έρχεται η συντέλεια της Ελλάδας.
-          Και έρχεται η συντέλεια της Ελλάδας,  λες έμμεσα και πονηρά και άνευ αιδούς,  αν δεν ψηφίσουν, «όλοι μαζί η Ελλάδα στο βούρκο μπορεί»,  τα εξοντωτικά μέτρα.
-        Ή όλοι οι νυν πλήρως ως και εσείς πλέον γνωστοί, να τα  «διαπραγματευθούν».
-        Με επικεφαλής, Σαμαρά και Βενιζέλο και Γιωργάκη.
-        Τα φανερά πλην των κρυφών «οικείων» προσώπων του Γιούνκερ και τη Μέρκελ

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.