Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψηφίσει Γεωργιάδη - Μπουμπούκο - Σόιμπλε:_Ελάχιστα με ενδιαφέρει τι λένε οι Έλληνες…

Οι άνθρωποι του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη ...τώρα βρίζουν τον Ελληνικό Λαό ...απαράδεκτες ακροδεξιές κορώνες κατά του λαού χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ...
ΤΟ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ..
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....



Σόιμπλε: Ελάχιστα με ενδιαφέρει τι λένε οι Έλληνες…

Συνεχίζονται, «κατά ριπάς», οι γερμανικές επιθέσεις. Σε ακόμα μία συνέντευξή του, αυτή την φορά μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF,  ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπέλυσε ακόμα μια άγρια επίθεση προς την ελληνική κυβέρνηση, λίγες ώρες μόνο, μετά τις ανάλογες δηλώσεις, των πρωθυπουργών της  Ισπανίας και της  Πορτογαλίας.
Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, δεν έκρυψε το γεγονός ότι τον ενδιαφέρει ελάχιστα, τι λένε οι Έλληνες στις συνεντεύξεις τους. Όπως δήλωσε, «εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αυτά στα οποία έχουν δεσμευτεί, και αν δεν τα τηρήσουν, θα υποστούν τις συνέπειες». «Αν η ελληνική κυβέρνηση ζητούσε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα, συμπεριφερθείτε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπιστοσύνη, γιατί χρειάζεστε την εμπιστοσύνη των επενδυτών, των τραπεζών και... και... και..."» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ορισμένες φορές η Αθήνα με αφήνει άφωνο, γιατί αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, κατά τη δική μου άποψη, δεν ανταποκρίνεται στα ελληνικά συμφέροντα».


==========================
O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.