Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο Α. Γεωργιάδης - Νοστράδαμος όταν ήθελε να .. πηδήξει απ' το παράθυρο (Βίντεο)

Άλλο πάλι και τούτο! Ο τηλέμπορας -  βιβλιοπώλης νεοδημοκράτης βουλευτής έκανε τον Θουκυδίδη … Παϊσιο!  Χρησιμοποιώντας μια φράση που είχε πει ο Θουκυδίδης στην διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου, ο Α. Γεωργιάδης, πήγε να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν .. Νοστράδαμο .. για να μας αναλύσει την πολιτική επικαιρότητα.

Ενας τύπος που θα ήταν ιδανικός για αρθρογράφος της  φυλλάδας «Ελεύθερη Ωρα», σήμερα παρουσιάζεται σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Υπάρχει ποιο μεγάλος ξεπεσμένος για το συντηρητικό κόμμα; 

Πέρα απ’ αυτό πάντως είναι παντελώς χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να σχολιάσεις τα λεγόμενα του. Ο αγαπημένος  των σατιρικών εκπομπών, το ανεκδιήγητο πρώην πρωτοπαλίκαρο του ...
Καταρζαφέρη είναι ο αγαπημένος τον σατιρικών τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ σε κάθε δημόσια εμφάνιση του «λούζεται» τόσο λαϊκό κράξιμο που αν είχε την παραμικρή τσίπα θα είχε εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο.

Εμείς –έχουμε ένα μεγάλο αρχείο –τόσα χρόνια στην μπλογκόσφαιρα- φτιάξαμε ένα «χορταστικό» βίντεο με στιγμιότυπα από σατιρικές εκπομπές και τον πρώην αρχηγό του Γ. Καρατζαφέρη να μας θυμίζει εποχές τότε του ο Α. Γεωργιάδης ήθελα να ..  πηδήξει απ' το παράθυρο.


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.