Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

"Τέκνον Βρούτος" ο Γούδης, δημοτικός σύμβουλος ΧΑ: "Πατριωτική η συμφωνία με τους εταίρους", "υποχρέωση να πληρώσουμε το χρέος"


Ο Γούδης μαζί με τον Κασιδιάρη.
Γελάει ο κόσμος με τα καμώματα του “Αρχηγού” της Χρυσής Αυγής. Από τη μία, η ναζιστική οργάνωση εμφανίζεται να αντιτίθεται στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους δανειστές (τους οποίους αποκαλεί “τοκογλύφους”). Και από την άλλη, επιτρέπει στον δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα Χρήστο Γούδη να γράφει πύρινα άρθρα υπέρ της συμφωνίας και της ανάγκης να “αποπληρώσουμε το χρέος”!
Ιδού δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από άρθρα του Γούδη:
“…Γιατί, παρά το ότι η υγιής και πατριωτική πλευρά του σύριζα, που ολόψυχα ευχόμαστε να υπερισχύσει, επιδιώκει και προσδοκά μια συμφωνία με τους εταίρους μας, συνειδητοποιώντας έγκαιρα την παγίδα του ΟΧΙ και μεταλλάσσοντάς το τολμηρά και ορθά σε ΝΑΙ (σηκώνοντας ουσιαστικά, ως όφειλε, κάτω από την αδήριτη ανάγκη της δραματικής επιδείνωσης της καταστάσεως, λευκή σημαία), κάποιοι άλλοι στα σπλάγχνα του την υπονομεύουν επί σκοπώ, υβρίζοντας συνεχώς και προκαλώντας όλους αυτούς, από την οικονομική βοήθεια των οποίων εξαρτώμεθα, για να τους εξαναγκάσουν να μας εκβάλουν από το σώμα της Ευρώπης…
Όλοι εσείς οι άδολοι πατριώτες, όσοι μετέχετε στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά και όσοι ως απλοί πολίτες πέσατε ελαφρά τη καρδία στην δόλια παγίδα κάποιων μειοψηφικών σκοτεινών κύκλων που μεθόδευσαν το υπονομευτικό δημοψήφισμα του ΟΧΙ, το οποίο ψηφίσατε μαζικά με την πεποίθηση ότι έτσι προασπιζόσαστε την εθνική μας υπερηφάνεια, οφείλετε να αφυπνισθείτε έγκαιρα… Ζούμε δραματικές στιγμές. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Είπα και ελάλησα, και αμαρτίαν ουκ έχω.”
“Σήμερα, η εθνική μας ταπείνωση θα έρχονταν νομοτελειακά, αν μέναμε έκθετοι οικονομικά και εκτός της ευρωπαϊκής ομπρέλας, η διπλωματική ισχύς της οποίας διασφαλίζει εν τινί μέτρω και την δική μας υπόσταση, κάνοντας τούς ελλοχεύοντες γείτονες να το σκεφθούν σοβαρά πριν να αποτολμήσουν κάτι εναντίον μας. Με την επιτευχθείσα συμφωνία, δεν θα ξεμείνουμε τουλάχιστον, ούτε από καύσιμα, ούτε από πυρομαχικά, ούτε από συμμάχους…
Επαναλαμβάνω, για να συνεννοούμαστε: μια οικονομική συμφωνία, επειδή χρωστάμε και θα πρέπει να λάβουμε μέτρα για να συνέλθουμε και κάποτε να αποπληρώσουμε σταδιακά το χρέος μας, όσο δυσάρεστη κι αν είναι, είναι θέμα έντιμης παραδοχής των υποχρεώσεών μας, και κατ’ ουδένα τρόπο αποτελεί ταπείνωση.”
Γιατί λοιπόν ο Μιχαλολιάκος δεν διαγράφει τον Γούδη, αν η Χρυσή Αυγή πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει για τους “τοκογλύφους” και το νέο Μνημόνιο;
Μα φυσικά γιατί ο “Αρχηγός” της Χρυσής Αυγής θέλει να το παίζει δίπορτο: “αντιμνημονιακός” μήπως και τσιμπήσει ψήφους από το αντιμνημονιακό ακροατήριο μετά την υπογραφή Τσίπρα, αλλά και φιλομνημονιακή εφεδρεία, αν τυχόν κάποιοι από τα υψηλά πατώματα των “θεσμών” διατίθενται να προσφέρουν (έναντι ανταλλάγματος!) μια ελαφρύτερη ποινική μεταχείριση στην δίκη για την εγκληματική οργάνωση.
Μέχρι να λήξει αυτό το παζάρι, ο Γούδης θα μπορεί να αρθρογραφεί ανενόχλητος με τη τζίφρα του “δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”, δηλαδή της παράταξης του δήθεν “αντιμνημονιακού” Κασιδιάρη!
Διαβάστε ακόμα:
Σχετικό: ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”! ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ: Ένας Μέγας Εβραιολάτρης, Φιλοσιωνιστής Και Μασόνος Στο Ψηφοδέλτιο Της Χρυσής Αυγής… Για Την Αθήνα…!


Goodis_Elliniki Avgi
Αναφερόμαστε στον καθηγητή αστροφυσικής Χρήστο Γούδη, ευρύτερα γνωστό στον «πατριωτικό χώρο» από την εποχή που υμνολογούσε τους Εβραίους και εκθείαζε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπου κατέβαινε ως υποψήφιος με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ήταν υπεύθυνος του «Ιδρύματος Ίων Δραγούμης», που συγκέντρωσε εκτός των άλλων μισό εκατομμύριο υπογραφές (και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…) πολιτών το 2010 -2011, σχετικά με το ζήτημα της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
Με απλά λόγια, η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύεται περίτρανα πως αρέσκεται σε εντυπωσιακές πολιτικάντικες κυβιστήσεις (δηλαδή πολιτικές κωλοτούμπες): Σαν τον «όπου φυσάει ο άνεμος» Καρατζαφέρη και τις συνεργασίες με τον Παπαδήμο, η Χρυσή Αυγή από τον Εθνικοσοσιαλισμό μεταπήδησε στον αστικό “εθνικισμό” της μασονοδεξιάς του ΛΑ.Ο.Σ., φυσικά μιλώντας πάντα για «Εθνικισμό» (Σιωνιστικών προδιαγραφών)…!
Ο πολιτικαντισμός στην χώρα μας θριαμβεύει και συνεπώς, αποτελείται κυρίως από τέτοιους (κωλοτούμπες). Τρία είναι τα πράγματα που, ο Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Γούδης στην Αθήνα, παραμένει αμετακίνητος: Η φλογερή αγάπη του για τους Εβραίους, τον Σιωνισμό και τους Μασώνους…!
Όχι, δεν διαβάσατε λάθος: Ο Γούδης είναι κατεξοχήν Εβραιολάγνος και φιλοΜασώνος ή για να είμαστε πιο ακριβείς, Μασώνος και Εβραιολάτρης (κάποιοι λένε πως είναι και ο ίδιος Εβραίος, αλλά αυτό δεν το έχουμε εξακριβώσει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής)…! Κι επειδή ποτέ δεν γράφουμε τίποτα τυχαία, ξεκινάμε την παράθεση στοιχείων που θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς μας.
Misrael
Στην ανωτέρω εικόνα, μπορείτε να αναγνώσετε το περίφημο πόνημα του εικονιζόμενου Χρήστου Γούδη με τίτλο «Μισραήλ»: Πρόκειται για έναν απερίγραπτο ύμνο λατρείας στους Εβραίους που – κρατηθείτε – δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό του Κ.Ι.Σ.Ε (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας), τα «Χρονικά»…! Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, του πλέον επίσημου εντύπου της «ελληνικής» Εβραϊκής κοινότητας, που εκδίδει συνεχώς ανακοινώσεις υπέρ του πολυπολιτισμού και εναντίον της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής κλπ…!
Αναρωτιόμαστε, τελικά, πόσο ξεφτίλες είναι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ώστε να κατεβάζουν υποψήφιο με το κόμμα τους, ξεδιάντροπα έναν δεδηλωμένο φιλοσιωνιστή Εβραιολάγνο, όπως είναι ο Γούδης;
Κάποιοι ίσως πουν ότι αυτό το ποίημα…, ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό. Λοιπόν, ας δουν το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Μακελειό» – όπου συχνάζει ο Γούδης – τις εμετικές απόψεις του υποψηφίου της «Ελληνικής Αυγής» για τους Εβραίους (από το 01.32.00 και μετά)…!


Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τις ύβρεις στον Μέγα Αλέξανδρο; Το παράπονο (!) γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ και δεν ονομάζεται με το Εβραϊκό της όνομα…; Την υποστήριξη της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων από τους εγκληματίες Σιωνιστές…; Το ότι «εμείς οι Έλληνες έχουμε κακή, ρατσιστική, αντιεβραϊκή παιδεία»…; Ή το “κορυφαίο” όλων, ότι «οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ»…;

goudis_masonos
Το 2011, ο καθηγητής Γούδης, μίλησε σε εκδήλωση του Τεκτονικού Ιδρύματος στην Αθήνα – σταν ανωτέρω εικόνα, παρατίθεται η σχετική πρόσκληση.
Goodis_Lions
Υπενθυμίζουμε πως οι Lions, μαζί με τους Rotary, είναι παρακλάδια της Μασωνίας κι έχουν καταδικαστεί επανειλημμένως από την Ιερά Σύνοδο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας - προφανώς όμως, ο Γούδης έχει άλλη άποψη…!
Δεν σας φτάνουν όλα αυτά; Τότε, δείτε δύο βίντεο από τις «συνωμοσιολογικές» εκπομπές του Χαρδαβέλλα, στις οποίες ο Γούδης ήταν μόνιμος θαμώνας…!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου