Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα"

ΕΙΚΟΝΑ---χρέος,-δολάριο,-μύθος-Εξ.

Δύο μεγάλοι μύθοι

Οι Έλληνες καταναλώνουν περισσότερα από όσα παράγουν, εκλέγουν διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όποτε είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία του κράτους τους - Οι βυθισμένες στην κρίση χώρες της Ευρωζώνης φταίνε οι ίδιες και πρέπει να τιμωρηθούν.
ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.

Η τριπλή παγίδα

Η Ελλάδα είναι πλέον ολοκληρωτικά εγκλωβισμένη στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια, χωρίς καμία απολύτως ελπίδα διαφυγής - ενώ η οικονομική κρίση έχει διευρυνθεί σε πολιτική, πολιτισμική και κοινωνική, με οδυνηρές προοπτικές για το μέλλον.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ---τράπεζες-Εξ.

Η μεγάλη ληστεία

Για κάθε 100 € δάνειο που εγκρίνει μία τράπεζα, απαιτείται εγγύηση μόλις 1 € στην ΕΚΤ - οπότε, εάν υπολογίσει κανείς το επιτόκιο στα πραγματικά χρήματα που διαθέτει μία τράπεζα της Ευρωζώνης, θα διαπιστώσει πως υπερβαίνει το 500% ετήσια.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Στη διελκυστίνδα Η.Π.Α. και Κίνας

Παρά το ότι οι αγορές φοβούνται πως το μεγάλο κραχ θα προκληθεί από την Κίνα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, η χαριστική βολή θα δοθεί από τις Η.Π.Α. - όταν δεν θα μπορούν πλέον να χειραγωγούν την οικονομία τους.
ΕΙΚΟΝΑ-Κρίση-Εξ.

Η ανατομία της κρίσης

Το κραχ που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στο ζενίθ του χθες, κάνει το πρώτο του διάλειμμα - ενώ δεν ήταν ανάλογο με αυτό του 1987, παρά το ότι οι σημερινές συνθήκες της οικονομίας παγκοσμίως είναι απείρως χειρότερες.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου