Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Analyst.gr: "Τα καλύτερα & δημοφιλέστερα"

ΕΙΚΟΝΑ---χρέος,-δολάριο,-μύθος-Εξ.

Δύο μεγάλοι μύθοι

Οι Έλληνες καταναλώνουν περισσότερα από όσα παράγουν, εκλέγουν διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όποτε είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία του κράτους τους - Οι βυθισμένες στην κρίση χώρες της Ευρωζώνης φταίνε οι ίδιες και πρέπει να τιμωρηθούν.
ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα-Εξ.

Η τριπλή παγίδα

Η Ελλάδα είναι πλέον ολοκληρωτικά εγκλωβισμένη στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια, χωρίς καμία απολύτως ελπίδα διαφυγής - ενώ η οικονομική κρίση έχει διευρυνθεί σε πολιτική, πολιτισμική και κοινωνική, με οδυνηρές προοπτικές για το μέλλον.
---

Άρθρα & Απόψεις:

ΕΙΚΟΝΑ---τράπεζες-Εξ.

Η μεγάλη ληστεία

Για κάθε 100 € δάνειο που εγκρίνει μία τράπεζα, απαιτείται εγγύηση μόλις 1 € στην ΕΚΤ - οπότε, εάν υπολογίσει κανείς το επιτόκιο στα πραγματικά χρήματα που διαθέτει μία τράπεζα της Ευρωζώνης, θα διαπιστώσει πως υπερβαίνει το 500% ετήσια.
ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ-Εξ.

Στη διελκυστίνδα Η.Π.Α. και Κίνας

Παρά το ότι οι αγορές φοβούνται πως το μεγάλο κραχ θα προκληθεί από την Κίνα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, η χαριστική βολή θα δοθεί από τις Η.Π.Α. - όταν δεν θα μπορούν πλέον να χειραγωγούν την οικονομία τους.
ΕΙΚΟΝΑ-Κρίση-Εξ.

Η ανατομία της κρίσης

Το κραχ που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στο ζενίθ του χθες, κάνει το πρώτο του διάλειμμα - ενώ δεν ήταν ανάλογο με αυτό του 1987, παρά το ότι οι σημερινές συνθήκες της οικονομίας παγκοσμίως είναι απείρως χειρότερες.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.