Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

A ρε έρμε Συριζαίε που ψήφισες αντιμερκελιστή και σου βγήκε σκυλάκι της Καγκελαρίας: Θαυμάστε τον!

Είναι ο ίδιος που έλεγε τον Σαμαρά Μερκελιστή και Γερμανοτσολιά. Είναι ο ίδιος που έβαζε τους βουλευτές του να φωνάζουν προδότες που θέλουν κρεμάλα όσους τολμούσαν να ψηφίσουν μνημόνια. Είναι ο ίδιος ο Τσίπρας που ήταν πρώτος στους αγώνες, πρώτος στις διαδηλώσεις και πίσω του οι μπαχαλάκηδες που έκαιγαν την Αθήνα κάνοντας την επανάστασή τους κατά της Μέρκελ.

Ο πρωθυπουργός που υπέθαλψε συνδικαλιστές οι οποίοι ντύνονταν Ναζί όταν επισκέφτηκε η Μέρκελ την Αθήνα, είναι ο Τσίπρας, ο ίδιος που χλεύαζε τον Σαμαρά όταν πήγαινε στο Βερολίνο ή όταν έκανε βόλτα με την Γερμανίδα Καγκελάριο στην Ηρώδου Αττικού.

Θαυμάστε τον!
Σε ζωντανή σύνδεση ο Βρετανικός Guardian μετέδιδε τα επεισόδια που γίνονταν στην Αθήνα με την ευκαιρία της Πανελλαδικής απεργίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης Τσίπρα. Η φωτογραφία όμως που γίνεται viral στα Κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι αυτή του πρωθυπουργού με την Καγκελάριο της Γερμανίας στη Μάλτα και το σχόλιο που την συνοδεύει.
“Οι όλο και περισσότερο φιλικές σχέσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού με τη γυναίκα που κάποτε διέσυρε, ανησυχεί τους Έλληνες που κάποτε του έδωσαν αμέριστη την υποστήριξή τους”, αναφέρει η Helena Smith.
Οι Έλληνες εξοργίζονται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να χαμογελά αλλά αν γνώριζε το πραγματικό μέγεθος της κοινωνικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στην χώρα το χαμόγελο θα πάγωνε στα χείλη του.
Τώρα ο Αλέξης έχει γίνει το αγαπημένο παιδί της... μαντάμ Μέρκελ που θα την έδιωχνε κάποτε. Ξέχασε τα...
go back madame Merkel και πλέον έχει αποκτήσει ασυνήθιστη οικειότητα με την κυρία. Άραγε τι να της λέει και ξεκαρδίζεται στα γέλια; Ότι θα ανοίξει πέρασμα στο Αιγαίο για να κάνουν βόλτα οι Τούρκοι; Να της λέει πώς κατάφερε να κοροϊδέψει 11 εκατ. Έλληνες ή πώς το μνημόνιο είναι πολύ... soft και θέλει πιο σκληρά μέτρα;

Σε μια κρίσιμη σύσκεψη για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το προσφυγικό, πάντως, προκαλεί εντύπωση η φωτογραφία με τα γέλια. Εκτός κι αν η Μέρκελ γέλασε γιατί δεν κατάλαβε τίποτε απ' ότι της είπε ο Αλέξης με τα κουτσοαγγλικά του.

A ρε έρμε Συριζαίε που ψήφισες αντιμερκελιστή και σου βγήκε σκυλάκι της Καγκελαρίας.

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/thaumaste-ton/2.103253
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.