Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι η χώρα είναι σε καθεστώς οικονομικής δικτατορίας τα τελευταία έξι χρόνια.

«Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία», πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».

Την ίδια στιγμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς.

Αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι είναι πραξικοπηματική πράξη η αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα ελπίζοντας να το χάσει.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1

Κωνσταντοπούλου: Εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είχε... από zangogiannis-nasos
enikos.gr
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για προδοσία εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως επικεφαλής του νέου κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είχε...
προσυμφωνήσει με τους δανειστές, με βάση τις ενδείξεις που η ίδια έχει.

Επιπλέον μίλησε για προδοσία του ιστορικού «Όχι» του ελληνικού λαού, καταγγέλοντας ότι ο κ. Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα για να το χάσει.

Μάλιστα η πρώην πρόεδρος της Βουλής, ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, δε δίστασε να παραλληλίσει την επτάχρονη δικτατορία με την εξάχρονη οικονομική δικτατορία των Μνημονίων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

=========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.