Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για το αφορολόγητο των βουλευτών - Άλλος έχει τ' όνομα κι άλλος τη χάρη και το «δημοκρατικό τόξο» και άλλες ανοησίες

Πόσα παίρνουν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, ευρωβουλευτές
Αναλυτικά παραδείγματα για τις αμοιβές των αιρετών
Σχετική φώτο

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε χθες στην συνέντευξη στο Kontra Channel στο προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών και τα λοιπά προνόμια του πολιτικού κόσμου, τονίζοντας πως πρώτη η Χρυσή Αυγή τα είχε καταγγείλει στην Βουλή.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την σχετική ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στις 16 Ιουλίου 2013 και τα ντοκουμέντα που είχε προσκομίσει.
Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε και τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές από το πρώτο ευρώ!

Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του
Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. 
Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.
Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα!


Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση
Το αίσχος αυτό βασίζεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που παίρνει ο βουλευτής είναι αφορολόγητα: Από τις 47.307,59 ευρώ οι 31.164,54 δε φορολογούνται καθόλου!!! Αυτό είναι ένα έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, για το οποίο και πρέπει να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες. Την ώρα που το σύστημα τσακίζει μία ολόκληρη κοινωνία, προστατεύει με προκλητικό τρόπο τα δικά του απαράδεκτα και παράνομα προνόμια.
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές (από το πρώτο ευρώ!). Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι και αυτή η πρωτοβουλία μας θα θαφτεί από το σύστημα της διαφθοράς και της απάτης. Θα έρθει όμως η μέρα που το Εθνικιστικό Κίνημα θα διοικήσει αυτή τη χώρα και θα επέλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση που ζητά με αγωνία ο ελληνικός λαός.
Υ.Γ.: Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεων ο προεδρεύων Καλαντζής της ΝΔ συνεχώς ιδρώνει, λύνει τη γραβάτα και πιάνει το κεφάλι του. Οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής προκαλούν στην κυριολεξία εγκεφαλικά στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Αντί σχολίων το δικό μας σχετικό: http://tinyurl.com/j27cgra και...

Το δεύτερο συστατικό του τίτλου: "Το «δημοκρατικό τόξο» και άλλες ανοησίες", από άρθρο του Πέτρου Χασάπη (3 Μαρτίου, 2013)
Μετά την προπαγάνδα που «τρώμε» τόσα χρόνια κατά πρόσωπο, ότι έχουμε δήθεν στην μεταπολίτευση μια από τις καλύτερες δημοκρατίες στον κόσμο (δηλαδή οι καλύτερες δημοκρατίες πτωχεύουν;;;), με την οποία προπαγάνδα μας είχαν πείσει ότι ζούμε σε άλλο κόσμο από αυτόν που ζούμε, έρχονται τώρα και μας πετάνε άλλη πολιτική ανοησία, αυτή του «δημοκρατικού τόξου». Κάτι σαν το παλιό σλόγκαν «ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Στην έννοια τάχα των δυνάμεων του «δημοκρατικού τόξου» εντάσσουν τα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης και όποιους άλλους υποστηρίζουν το ύψιστο (κατ’ αυτούς) καθήκον της σωτηρίας της χώρας, σύμφωνα με τα μνημόνια. Δηλαδή της σωτηρίας των συμφερόντων των δανειστών και των ντόπιων συμμάχων τους.
Εμείς λοιπόν ονομάζουμε αυτές τις δυνάμεις «ολιγαρχικό τόξο» που το συναπαρτίζουν οι ξενόδουλες ολιγαρχικές δυνάμεις της χώρας, οι οποίες ξεπουλάνε τώρα τις ίδιες τις ζωές μας για να εξακολουθούν να κατέχουν την εξουσία.

Θα δούμε λοιπόν στο μέλλον τι θα επικρατήσει. Η πολιτική ανοησία του «δημοκρατικού τόξου» ή οι πραγματικές δημοκρατικές δυνάμεις της κοινωνίας;;;
Άντε να δούμε…

Και όσο αφορά το 2012 βλέπε ΕΘΝΟΣ  15/7/2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΜΕΣΩ... ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟΥ

20.000€ ο πραγματικός μισθός του βουλευτή
Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου