Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασ. Νικόπουλος, στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς, στην οποία ακούγονται πάρα πολύ σημαντικά πράγματα όπως :

ότι η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος!
Πως πήρε το δικαίωμα να νομοθετεί, γεγονός που πράττει μόνον ένα συντεταγμένο κράτος ;;
- Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ υφίσταται για να έχει σημαία, διότι ΔΕΝ είναι κράτος! 
Όταν μιλούν για Ευρωπαϊκή νομοθεσία ή κεκτημένο ΔΕΝ ισχύει. Άσχετα που αναγκάζουν, εν αγνοία των πολιτών, οι Βρυξέλλες να επιβάλλουν νόμους που εκείνες θέλουν, στα ευρωπαϊκά κράτη!
Κατ' επέκταση εξηγείται γιατί το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ΔΕΝ έχει αρμοδιότητες, αλλά πληρώνεται παχυλά από τους εξαθλιωμένους ευρωπαίους φορολογούμενους! 
Εξηγείται επίσης γιατί οι Ελληνόφωνες δωσίλογες κυβερνήσεις, νομοθετούν παρανόμως, ό,τι τους στέλνουν σε μετάφραση οι Βρυξέλλες...
- ΔΕΝ μπορούμε να κρίνουμε με ελαφρότητα γιατί το ΣτΕ, ενώ σε αρκετές αποφάσεις θεώρησε ότι είναι συνταγματικοί οι νόμοι, είχε αντίθετη άποψη σχετικά με τις άδεις των καναλιών, διότι όπως είπε ο κ. Νικόπουλος, ΔΕΝ γνωρίζουμε τι έγραφαν οι εισηγητικές προτάσεις περί αντισυνταγματικότητας των νόμων, για να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα !!! 
Το ΣτΕ βγάζει τις αποφάσεις του βάσει των ισχυρισμών των προτάσεων τις οποίες κρίνει.

Δικαιώνεται λοιπόν ο Γιώργος ο Σαρρής όταν τακτικά αναφέρεται στο ότι η στοιχειοθέτηση του περιεχομένου ενός δικογράφου έχει τεράστια σημασία. Γιατί απλά ή θα σε χαντακώσει ή θα σε δικαιώσει!

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ https://www.youtube.com/watch?v=Z1qTgTGR3oE&feature=autoshare&ab_channel=CostasWills..


Βασίλειος Νικόπουλος   (Από 24/7/2007 έως 30/6/2009)
Ο Βασίλειος Νικόπουλος γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Πωγωνίσκος της επαρχίας Κονίτσης του Νομού Ιωαννίνων. Είναι έγγαμος με δύο τέκνα. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Κονίτσης, αφού καθόλα τα έτη της φοιτήσεώς του σ΄ αυτό ελάμβανε υποτροφία από το ΙΚΥ, ως αριστούχος. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το οποίο έλαβε το πτυχίο του με άριστα, εξακολουθώντας να παίρνει υποτροφία από το ΙΚΥ, επίσης ως αριστούχος. Υπηρέτησε δύο χρόνια στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος αξιωματικός.

Εισήλθε στο Δικαστικό Σώμα το 1971 με διαγωνισμό  στον οποίο επέτυχε πρώτος. Το 1984 προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών, το 1989 σε Εφέτη, το 2001 σε Πρόεδρο Εφετών, το 2004 σε Αρεοπαγίτη, το 2006 σε Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και το 2007 σε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Το 1986 πήρε δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών με άριστα από το ΑΠΘ στο οποίο αναγορεύθηκε διδάκτωρ το 1992. Δημοσίευσε πολλές νομικές μελέτες σε διάφορα νομικά περιοδικά με θέματα  από το Αστικό Δίκαιο, τη Πολιτική Δικονομία και την Ιστορία  στη Φιλοσοφία του Δικαίου. Το 1992 δημοσίευσε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «η Νομική σκέψη του Αποστόλου Παύλου». Δίδαξε για 10 συναπτά έτη πολιτική δικονομία στην Εθνική Σχολή Δικαστών.


Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία …

Όπως ήδη σας υποσχεθήκαμε, οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες και σκοπό έχουν την συνειδητοποίηση από τους πάντες, για την μεγάλη πλάνη που άλλοι δημιούργησαν και μας υποχρέωσαν να ζούμε εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτήν, υποχρεώνοντας μας να υπηρετούμε τα δικά τους συμφέροντα …
Το καυτό θέμα για σήμερα, είναι να κατανοήσουμε το τι ακριβώς είναι αυτό που λέμε «Γερμανία» και πως το «παιχνίδι» έχει στηθεί, με σκοπό την παντελή υποδούλωση των Λαών, στην επικυρίαρχη «ελίτ» …
Το διαδίκτυο κυριολεκτικά «καίγεται» με αποκαλύψεις για το θέμα αυτό και κάθε αναγνώστης μπορεί να ερευνήσει το θέμα εξονυχιστικά, είτε από Ελληνικούς ιστότοπους, είτε και από Ευρωπαϊκούς και κυρίως από Γερμανικούς και Αυστριακούς, όπου πλέον πολλοί γνώστες Καθηγητές Πανεπιστήμιου, έχουν βγει μπροστά και μιλάνε τονίζοντας για τον παγκόσμιο κίνδυνο που διατρέχουν ΟΛΟΙ οι Λαοί από την σημερινή «Γερμανία», ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα πολύ δυνατό κίνημα Πολιτών σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνον) που απαιτεί άμεσα αυτή η εσκεμμένη επικίνδυνη πλάνη με την «Γερμανία» να λάβει τέλος …
Εμείς, στο παρόν κείμενο, δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε εξονυχιστικά το δαιδαλώδες θέμα της σημερινής «Γερμανίας» κουράζοντας τον αναγνώστη, για το οποίο όμως έχουμε διαθέσιμο ένα τεράστιο αρχείο, χάρη των ερευνών της κας. Βενετίας Κάντζιας, η οποία και μας καθοδήγησε να ασχοληθούμε με το πολύ σοβαρό αυτό θέμα και την ευχαριστούμε θερμά …
Σκοπός μας είναι να αποκαλύψουμε την απάτη που έχει στηθεί και οδηγεί όλους τους Λαούς σε μια επικίνδυνη πλάνη, χρησιμοποιώντας τα λόγια των πιο επισήμων στελεχών της σημερινής Γερμανίας, όπως τα λόγια δια στόματος της Άνγκελας Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε … !!!
Με απόλυτη προσοχή λοιπόν, καμαρώστε τους … !!!
Αρχίζουμε με την ομολογία του ίδιου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι : «Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος από το 1945»


 Ο κ. Σόιμπλε επιβεβαιώνει ότι:
(19.11.2011) - Η Γερμανία δεν είχε ποτέ Εθνική Κυριαρχία από το 1945.
Με το παραπάνω, δηλώνει έμμεσα ότι δεν αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο.
Αυτές είναι τρομακτικές δηλώσεις με τεράστιες συνέπειες και αν αληθεύουν, τότε ποιος κάνει κουμάντο στην Γερμανία;
Μόνο που παρέλειψε να πει ότι πριν την ευρωπαϊκή ενωποίηση, στο Προοίμιο του 1949 έγραφε ξεκάθαρα περί "διαφύλαξη της Εθνικής και κρατικής ενότητας"!
Αυτό το χωρίο παραλείφθηκε το 1990, σε σχέση και με τις αλλαγές στο Προοίμιο, στο άρθρο 146 του Βασικού Νόμου και της διαγραφής του άρθρου 23 A.f. του Βασικού Νόμου,
καθορισμένου από τις νικήτριες δυνάμεις κατοχής στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ρυθμιστική σύμβαση της Γερμανίας.

Προχωρούμε στην δημόσια συνέντευξη της Άνγκελας Μέρκελ, η οποία δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και φανερά πλέον αποκαλύπτεται το ψέμα …


Η Γερμανία, από το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου και έπειτα, δεν απέκτησε ποτέ ξανά Εθνική Κυριαρχία, βρίσκεται συνεχώς υπό κατοχικό δίκαιο και δεν έχει συνάψει συνθήκες ειρήνης με άλλα κράτη.
Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ λέει λίγο πριν τις εκλογές, ότι αυτό το πρόβλημα επιλύθηκε πριν από μερικές μέρες.

Άρα τι ακριβώς συμβαίνει ???
Το το συμβαίνει είναι πολύ απλό και κατανοητό, αλλά συνάμα τραγικό και ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο … !!! 
Η Γερμανία μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, ποτέ δεν υπέγραψε καμία συνθήκη ειρήνης με τα κράτη που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, παρά μόνον κατάπαυση του πυρός και συνεπώς ποτέ από τότε μέχρι και σήμερα, δεν απέκτησε την ταυτότητα ενός κυριάρχου κράτους, αλλά είναι υπό συνεχή κατοχή και εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Σοβιετική Ένωση, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία) …
Έτσι, το πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, σήμερα δεν έχει κανένα συνεχιστή, αλλά τυπικά τελεί υπό εκκαθάριση από τις μεγάλες συμμαχικές δυνάμεις … Συνεπώς, εφ’ όσων δεν υπάρχει συνέχεια στο πρώην Ναζιστικό κράτος της Γερμανίας, τόσο οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, όσο και το κατοχικό δάνειο είναι τραγικό λάθος (κατά την γνώμη μας εσκεμμένα γίνεται έτσι, προκειμένου ποτέ κανείς να μην αποζημιωθεί …) να ζητούνται από την σημερινή «Γερμανία», που όμως ΔΕΝ είναι ο συνεχιστής του πρώην Ναζιστικού κράτους της Γερμανίας και είναι αυτό που διέπραξε αυτά τα εγκλήματα … Το σωστότερο θα ήταν να απαιτηθούν αυτά από τους εκκαθαριστές της πρώην Γερμανίας και όχι από μια «Γερμανία» που δεν έχει καμιά σχέση με την πρώην Ναζιστική Γερμανία …
Αλλά, τι πραγματικά είναι αυτό που σήμερα λέμε «Γερμανία» … ???
Λοιπόν, αυτό είναι απλώς μια θυγατρική εταιρεία ΕΠΕ, της μητρικής εταιρείας και συνάμα τράπεζας, της KfW γνωστών σιωνιστικών συμφερόντων … !!! Μάλιστα και για να γίνουμε πιο σαφείς η εταιρεία «Γερμανία» είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα επιχειρήσεων με την κατωτέρω εγγραφή :
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε.
BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND
FINANZAGENTUR
GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT
ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476
E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de
Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 από AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ)
VERTRETUNGSBERECHTIGTE
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: – Dr. Tammo Diemer – Προϊστάμενος – Dr. Carsten Lehr – Προϊστάμενος
UMSATZSTEUER – IDENTIFIKATIONS- NR: [ = ΑΦΜ ] : DE 137223325

Συνεπώς:

Η σημερινή Γερμανία είναι εταιρεία ΕΠΕ και μάλιστα θυγατρική τράπεζας!
Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά … ??? Σημαίνουν πολλά, σημαντικά και επικίνδυνα, αλλά τα κυριότερα για τα οποία πρέπει σίγουρα να είστε ΟΛΟΙ ενήμεροι, περιλαμβάνονται στην λίστα που ακολουθεί:
· Οι πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια μας κοροϊδεύουν και μας εξαπατούν για την αληθή υπόσταση της σημερινής Γερμανίας … Υπογράφουν συμβάσεις με μια εταιρεία και μας παρουσιάζουν τις συμβάσεις αυτές σαν συμβάσεις μεταξύ κρατών (Συμβάσεις που όπως θα δούμε παρακάτω είναι όλες άκυρες) … !!!
· Μην υπογράφοντας την συνθήκη ειρήνης, η Γερμανία-Χώρα δεν μπορεί ποτέ να ελευθερωθεί από την κατοχή των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και να γίνει κυρίαρχο κράτος … Αυτό σημαίνει, ότι αυτό που σήμερα λέγεται Γερμανία είναι και παραμένει ένα πιόνι των μεγάλων συμμαχικών δυνάμεων και ειδικά της σιωνιστικά ελεγχόμενης Αμερικής, ενώ παίζει έναν επικίνδυνο ρόλο τόσο μέσα στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως, υπέρ των σιωνιστικών συμφερόντων που την ελέγχουν σήμερα πλήρως … !!! Και ενώ όλο το πολιτικό προσωπικό της Ευρώπης σίγουρα τα γνωρίζει όλα αυτά, για κάποιο λόγο που καλύτερα εσείς πρέπει να σκεφτείτε, τα συγκαλύπτει … !!!
· Το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της Ευρωζώνης, ρητά ορίζουν ότι σε αυτά μπορούν να προσχωρούν ΜΟΝΟΝ κυρίαρχα κράτη και όχι εταιρείες … !!! 
Η «Γερμανία» έχει υπογράψει και έχει συσταθεί τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η Ευρωζώνη, έχει δε υπογράψει μνημόνια και μάλιστα με περίσσιο θράσος έχει απαιτήσει από τα κοινοβούλια των επισήμων κρατών, να επικυρώσουν τα μνημόνια αυτά, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … !!! Είναι λογικά αδιανόητο, πλήρως ανήθικο και άκρως αντιδημοκρατικό, μια εταιρεία (οι εκλογές σε αυτήν είναι μόνον για την ανάδειξη του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος πρέπει πάντα να δηλώνει υποταγή στους «ιδιοκτήτες» της εταιρείας και σε καμιά περίπτωση για την ανάδειξη πρωθυπουργού) να κάνει κουμάντο σε εκλεγμένα κοινοβούλια κυριάρχων κρατών και ουδείς να μην αντιδρά και να μην καταλαβαίνει την επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή … !!!
Συνεπώς και κλείνοντας για να μην σας κουράσουμε περισσότερο …

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ … !!!

Δεν υφίσταται η Χώρα Γερμανία …
Δεν υφίσταται η Ευρωπαϊκή Ένωση …
Δεν υφίσταται η Ευρωζώνη …
Δεν υφίστανται τα μνημόνια … !!!
Τόσο η κοινοποίηση, όσο και η μετάφραση του ανωτέρου κειμένου σε πολλές γλώσσες επιβάλλεται και εκ’ των προτέρων ευχαριστούμε κάθε Πολίτη που θεωρεί υποχρέωση του να πράξει τούτα …
Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο (Ίσως δεν είναι στα Ελληνικά):
Στο video του 2011 ο ίδιος ο Σόιμπλε λεει : Η Γερμανία ΔΕΝ είναι ένα κυρίαρχο κράτος


Wolfgang Schäuble auf dem European Banking Congress 2011. In seiner Rede gab Herr Schäuble ein Stelldichein, dass die Ohren wackelten. So gut wie nichts davon wird in den Medien gesendet werden. IKNews war mit einer Kamera vor Ort und stellte auch selbst noch eine wirklich wichtige Frage. Das Video mit einer kurzen Analyse wird in Kürze online sein.

Ξέρετε ποια είναι η εταιρία BRD GmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes Republik Deutschland GmbH);
Το «κράτος» BRD
Schäuble: Deutschland ist kein souveräner Staat
μετάφραση google  
Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν είναι ένα κυρίαρχο κράτος
ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν είναι κράτος! Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης επιβεβαίωσε τη σιωπηρή κατάσταση προσομοίωσης Brid
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&prev=search&rurl=translate.google.gr&sl=de&u=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D_2O1B5ITN08&usg=ALkJrhhpV1nIiBDxZ58PSdF2qwr6ZJWzVQ&spfreload=10
Η
Η Γερμανία είναι μόνο οικονομικός οργανισμός και ως εκ τούτου ότι έχει υπογραφεί από ιδρύσεως της Ε.Ε. είναι άκυρο.

Μόνο κράτη μπορούν να υπογράφουν.
http://www.david-kirberich.de/blog/wp-content/uploads/hrb_51441_a.png
http://www.david-kirberich.de/blog/wp-content/uploads/hrb_51441_b.png

Allied Occupation and «Trizonesia» (1945-1949)
http://www.wir-rheinlaender.lvr.de/engl_version/trizonesia/


Μυστική συνθήκη υποταγής …
Εκτός, όμως, από τον Βασικό Νόμο και πριν αυτός εγκριθεί, φέρεται να υπήρξε και μια μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Σύμμαχοι μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.
Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (DieDeutsche Karte). Σε αυτό ο απόστρατος στρατηγός μιλά για τις μεταπολεμικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ.
Η Γερμανία, γράφει, διαδραμάτιζε τον ταπεινωτικό ρόλο ενός υποτελούς των κρατών.
Υπήρξε μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099.
Στο βιβλίο του διαβάζουμε: «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου