Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τραμπουκισμοί και φράσεις πεζοδρομίου στη βουλή: Συρμαλένιος φέρεται να είπε στην Ασημακοπούλου: «Ωραίο στυλ έχεις μωρή…»! (σεξιστικό Όχι, δεν το κατάλαβε η κυρά Τασία) Γιατί δεν αποβλήθηκαν συλλήβδην όλοι οι βουλευτές;

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν 10 μόνο μέρες για να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η υποκρισία και η μεροληψία του "συνταγματικού τόξου" κατά της Χρυσής Αυγής.


«Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν 10 μόνο μέρες για να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η υποκρισία και η μεροληψία του «συνταγματικού τόξου» κατά της Χρυσής Αυγής.

Όταν συνέβη το στημένο επεισόδιο Δένδια με τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη ολόκληρο το «δημοκρατικό τόξο» καταδίκασε την… απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και με μια σταλινικού τύπου απόφαση αποκλείστηκε συλλήβδην η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο.

Για ένα ανύπαρκτο επεισόδιο, όπως παραδέχτηκε και ο Φρούραρχος, και για το οποίο την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Δένδιας, η Βουλή με την λογική της συλλογικής ευθύνης απέκλεισε μια ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα από τις επιτροπές και την Ολομέλεια:
"Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ένεκα της παρουσίας του βουλευτή της ΝΔ προέταξε το χέρι του στον αριστερό βραχίονα του πρώην υπουργού".
Με αφορμή αυτόν τον... φοβερό και τρομερό "ξυλοδαρμό", το αντισυνταγματικό τόξο παραβίασε το Σύνταγμα και τον κανονισμό της βουλής για να αποβάλλει το σύνολο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας.
Η αναφορά του φρούραρχου τους ξεφτιλίζει για μία ακόμη φορά, καθώς έχουν ήδη εξευτελιστεί επανειλημμένως στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού."
Σήμερα είχαμε ένα αντίστοιχο επεισόδιο ανάμεσα στην βουλευτή της ΝΔ, Ασημακοπούλου και τον βουλευτή του Σύριζα, Συρμαλένιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Συρμαλένιος φέρεται να είπε στην Ασημακοπούλου: «Ωραίο στυλ έχεις μωρή…» και αυτή σταμάτησε στο έδρανό του, διέκοψε με ουρλιαχτά την συνεδρίαση και προκάλεσε ακόμα ένα απαράμιλλου κοινοβουλευτικού ήθους επεισόδιο.

Η προεδρεύουσα του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα, ενώ το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια της. Ούτε την φρουρά κάλεσε, ούτε τους βουλευτές...
απέβαλε, ούτε οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΝΔ και Σύριζα υπέστησαν οποιαδήποτε ποινή;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Δημοκρατία του «συνταγματικού τόξου».
Εδώ δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη κατ΄ αντιστοιχία των ταγμάτων ασφαλείας του Φουτζιμόρι στο Περού;» καταγγέλλει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σχόλια: Να ομολογήσουμε ότι δεν γίναμε ξαφνικά χρυσαυγίτες αλλά ότι έχουμε συνέπεια: Βλέπε πολλά σχετικά εδώ

Για  τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα"

Νάσος
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.