Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Το ΠΑΣΟΚ είναι μεν έτοιμο για πρόωρες εκλογές . . .


. . . «αλλά μόνο αφού το κυβερνών κόμμα διαλευκάνει μια σειρά σκανδάλων»

Κάνει πίσω το ΠΑΣΟΚ για τις «πρόωρες»;

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μεν έτοιμο για πρόωρες εκλογές, «αλλά μόνο αφού το κυβερνών κόμμα διαλευκάνει μια σειρά σκανδάλων».

Δηλαδή, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

«Θέλουμε εκλογές, αλλά τις θέλουμε υπό έναν όρο: να διαλευκανθούν τα σκάνδαλα. Ας τελειώνουμε με τις έρευνες και μετά ας πάμε σε εκλογές», τόνισε επίσης ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δοθεί ένα τέλος στη διαφθορά και να βγει η χώρα από την κρίση».
Τελικά θέλει ή δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ πρόωρες εκλογές;
Η γνώμη μας είναι ότι μάλλον δεν τις θέλει, είτε επειδή ακολουθεί την τακτική του «ώριμου φρούτου», όπως πριν το 2004 ο Κ. Καραμανλής, είτε επειδή περιμένει να κατασταλάξουν οι τάσεις στο εκλογικό σώμα.
Και στην μία και στην άλλη περίπτωση, πάντως. βοηθάει με τον τρόπο του τον Κ. Καραμανλή.
ANTI WEBLOG
====================================================================

* Επειδή συχνά μας ασκούν μια έντονη «κριτική» οι λεγόμενοι πράσινοι μπλόγκερ, αλλά γενικά πολλοί που βάφτηκαν πράσινοι (απ’ αυτούς που αλλάζουν χρώματα σαν χαμαιλέοντες), αναρωτιόμαστε αν εμείς είμαστε τόσο ανόητοι και δεν κατανοούμε την εκσυγχρονιστική «νέα εποχή» που συμμάχησε με τα Pretty Boys.
Ο Νίκος Αθανασάκης, χθες ήταν σαφής:

Είμαστε πλήρεις - δεν θέλουμε άλλους...

Έτοιμο για διακυβέρνηση με πλήρη ομάδα, πρόγραμμα και σχέδιο, αλλά και με αποφασισμένο «προπονητή» είναι το ΠΑΣΟΚ, διαβεβαιώνει ο κ. Νίκος Αθανασάκης.

Ο Νίκος δεν είναι ούτε ανόητος, ούτε ανήκει στα Pretty Boys. Είναι παλιά καραβάνα και γνωρίζει πολύ καλά την πολιτική…
Σήμερα οι δηλώσεις του προέδρου στο στο πρακτορείο Reuters.
Εσείς τι καταλαβαίνετε;
Τι θέλουν να πουν οι ποιητές;


===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.