Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ο κ. Πρετεντέρης στη θέση του κ. Ρουσόπουλου:

η επόμενη αιφνιδιαστική κίνηση Καραμανλή

Ο κ. Ρουσόπουλος αποφάσισε μαζί με τον κ. Καραμανλή τη μεθόδευση για την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης του κλίματος στην κυβέρνηση και τη βουλή.
Και οι δύο τους αποφάσισαν την αντικατάσταση του υπουργού Τύπου από τον κ. Πρετεντέρη.
Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για την αναζήτηση της καλύτερης μεθόδευσης, ώστε να υπάρξει μια «ομαλή» μετάβαση του κ. Πρετεντέρη στο υπ. Τύπου, λόγω των συμβολαίων και δεσμεύσεων του με το Mega.
Μ’ αυτή την «κίνηση», ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος, στοχεύουν:
1. Την «αποχώρηση» του κ. Ρουσόπουλου, ώστε να ικανοποιηθούν οι λεγόμενοι αντάρτες (οι ομάδες Μητσοτάκη, Έβερτ) και τον «θεσμικό καλλωπισμό» μετά την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή, όπου υποδεικνύεται και ο κ. Ρουσόπουλος
2. Με την τοποθέτηση του κ. Πρετεντέρη, ενός έμπειρου και με ικανότητες δημοσιογράφου, θα συνεχιστεί χωρίς κραδασμούς η πολιτική του κ. Ρουσόπουλου
Φυσικά, ο Ρουσόπουλος θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο και την ευθύνη χάραξης της επικοινωνιακής πολιτικής του πρωθυπουργού.
Μ’ ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια…


===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.