Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ" - Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ..

Νικήτας Μαυρίκης: «Είμαι κυνηγημένος»

Το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες. Είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ως βασικός ύποπτος για τη ληστεία της 30ής Οκτωβρίου στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην Καλαμάτα με λεία 400.000 ευρώ, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, για να τον συλλάβει.
Εις βάρος του πλέον εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος Νικήτας Μαυρίκης παραχώρησε συνέντευξη στην «Επικαιρότητα», για να θέσει την άποψή του σχετικά με την κατηγορία που του προσάπτουν.

Πρώην αστυφύλακας και με 16 συνολικά χρόνια από τη ζωή του στις φυλακές ο Ν. Μαυρίκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εφημερίδα μας και ζήτησε να μιλήσει για τα γεγονότα.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη . . .

Συνέχεια στη :
TRIFYLIANEWS http://trifylianews.blogspot.com/
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.