Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΣΟΚ: Ηξερε ο πρωθυπουργός από τον Ψωμιάδη


Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ 64 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στημένη η αγοραπωλησία, χαμός με το βίντεο

Της ΑΛΙΚΗΣ ΜΑΤΣΗ

«Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει». Η γνωστή παροιμία έχει πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση της Μονής Βατοπεδίου, αφού από τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, του επιχειρηματία Αθ. Πάπιστα και του νομικού συμβούλου του Μοναστηριού Α. Χατζηαλεξάνδρου προκύπτει ότι η Μονή μετείχε διά του εκπροσώπου της, που συμβαίνει να είναι ο ίδιος ο κ. Χατζηαλεξάνδρου, στην εταιρεία «Ανθεμιάς».

ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ Αποκαλύψεις στην εξεταστική: Η Μονή κέρναγε, η Μονή έπινε...


Άγριοςπόλεμος για το βίντεο με τον εκβιασμό

ΠΑΣΟΚ: Ήξερε ο πρωθυπουργός από τον Ψωμιάδη

Επιστολή του νομάρχη τον Δεκέμβριο 2005

Η κατασκευαστική «Πάπιστας», η κυπριακή Rassadel του συμβούλου της Μονής και ο νομικός της σύμβουλος συνέπηξαν εταιρεία για την αγορά και αξιοποίηση των 64 οικοπέδων, όπως προκύπτει και από τις ημερομηνίες στον παραπάνω πίνακα. Πόλεμος κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το βίντεο του εκβιασμού.
Αιχμές για προανακριτική από τον Α. Καραμάριο, βουλευτή της Ν.Δ.

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.