Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Βίος και Πολιτεία του Σκιτσογράφου "ιερόδουλου" Ταρζάν. Μέσα από τη ζούγκλα της ζούγκλας του.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!

Για πρώτη φορά επιβεβαιώνεται με ακλόνητα στοιχεία ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήξερε τα πάντα για το Βατοπέδι, αλλά εσκεμμένα σιώπησε επιλέγοντας τον δρόμο της συναλλαγής με κυβερνητικά στελέχη, εξαφανίζοντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του και τα οποία του τα έδωσε σύμφωνα με την κατάθεσή της στην Εξεταστική η Στ. Σωτηροπούλου! Επιβεβαιώνονται έτσι όλες οι φήμες και οι πληροφορίες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με παρακρατικά συστήματα εξουσίας για να πουλήσει εξυπηρέτηση... Τα έγγραφα είναι από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής (πατήστε πάνω για να τα δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση).

Σ.Σ. Προσέξτε στο τέλος της δεύτερης σελίδας, η Στ. Σωτηροπούλου εξηγεί ακριβώς τα στοιχεία που παρέδωσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Διαβάστε επίσης :

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ...

Τις... πολιτικές σκέψεις του αποτυπώνει στο χαρτί της Ζούγκλας (μέσα από στην επιφυλλίδα που επιτέθηκε χυδαία στον Στ. Μαλέλη) σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Βαρέθηκε ο Μάκης με το Βατοπέδι. Προφανώς θέλει να ασχοληθούμε με τα... UFO και τους εξωγήινους! Προσέξτε τον τρόπο που το γράφει (πατήστε πάνω για να το δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση)...


Αναδημοσίευση από PRESS ME

Και 1 και 2 και 3 και 4 Βαλτοπέδια παιδιά . . . και 6 . . . κλπ.
============================================================
Αιδώς, εξ-αποδώς Αργείε . . . "Αιδώς αχρείοι" . . .
των αργυρών μεταλλίων.
============================================================

Επιτέλους Γιαννάκη ξύπνησες από το δημοσιογραφικό σου λήθαργο, νόμισες ότι μπορείς να συνυπάρξεις με τα τρωκτικά και τις ύαινες. Η ζούγκλα έχει άλλους κανόνες, οι έντιμοι και οι ντόμπροι (τους) αποχωρούν.


Είναι πολλά τα λεφτά "Άρη" στο "ιερόδουλο" επάγγελμά σας.
Μπορείς μέσα σε ένα μήνα να γίνεις καναλάρχης και εκδότης ταυτόχρονα.

Αρκεί να πας στη ίδια "Ρότα" με το σύστημα. Αν έχεις σκοπό να πεις αλήθειες . . . τότε ή πρέπει να τις ξεχάσεις ή να τις αλλοιώσεις αμβλύνοντας την αξία τους !!!

Ο Χατζηπορδάρας με τους "αυριανούς" και εσύ με τους ερασιτέχνες Bloggers. Πήγες σχεδόν να μας ξεχάσεις . . . αλλά εμείς σε στηρίζουμε. Είμαστε η κρυφή δύναμη της διαδικτυακής ενημέρωσης των πολιτών.

"…Ποτέ από το χρέος μη κινούντες•
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις,

. . . πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.