Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Η φαρσοκωμωδία συνεχίζετε . . .

Κι ενώ η φαρσοκωμωδία της λεγόμενης Εξεταστικής Επιτροπής συνεχίζετε με καινούργιες παρουσίες του «Πεντακαθαρίδη», της τέως χορεύτριας πολιτιστικών κέντρων Αζέλ, του τηλενομάρχη-τραγουσιτή Πανίκα, και άλλων, η παράσταση προετοιμάζετε να ρίξει αυλαία.

Το άφησε να εννοηθεί ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Γ. Ραγκούσης δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ζητήσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής «αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία».
Τσίμπησε αμέσως ο Ζαγορίτης της Ν.Δ και πανηγύρισε: «αποδεχόμεθα τη δήλωση του κ. Ραγκούση ως ομολογία του ατοπήματος στο οποίο υπέπεσε το ΠΑΣΟΚ με την κατάθεση, ενώπιον της Βουλής, προτάσεως για Προανακριτική, χωρίς στοιχεία, και με βάση την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα"».

Εριξε και την μπηχτή του εκμεταλλευόμενος την πατάτα που είχε κάνει ο Γ. Παπακωσταντίνου όταν του ήρθε σε γνώση του ένα DVD σχετικό με την υπόθεση και συμπλήρωσε με νόημα ότι οι δηλώσεις του Γ. Ραγκούση «έγιναν τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, συνεπεία των γνωστών πρόσφατων αποκαλύψεων».

Κι ενώ το κουκούλωμα κι αυτής της υπόθεσης βρίσκετε σε εξέλιξη το σκίτσο απ’ το «Ποντίκι» που δημοσιεύουμε δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί με την λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή της βουλής που υποτίθεται ότι ερευνά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
============================================================

Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν

Απαξίωσε εντελώς το δημόσιο σύστημα υγείας. Κατόρθωσε δημόσια νοσοκομεία να κλείνουν και άλλα να υπολειτουργούν αφού με την πολιτική του τα χρεοκόπησε οικονομικά.

Οι έμποροι της υγείας τον έχουν ανακηρύξει ευεργέτη τους αφού έχουν δει τα κέρδη τους να απογειώνονται σε αστρονομικά μεγέθη.

Ο ίδιος για το μόνο που ενδιαφέρετε είναι η «επόμενη μέρα στην Ν.Δ». Δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν να δημιουργεί προσωπικό μηχανισμό για να διαδεχθεί τον Καραμανλή.

Είναι κλασικό δείγμα τυχοδιώκτη πολικάντη με μοναδικό προσόν την καλλιέργεια δημόσιων σχέσεων και πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι το μόνο αντικείμενο που τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

Στο πρόσωπο του, και όχι μόνο, έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Δυστυχώς….

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.