Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ο Θόδωρος με το "βιολί" του και στο ψιόνιο του . . .

. . . ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν μένει πια εδώ...

Της Μαρίλης Mαργωμένου

Προ ενός μηνός, περίπου, η Βουλή είχε πάρει (πάλι…) φωτιά: Στην επίκαιρη ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την Ολυμπιακή, προμηνύονταν αντεγκλήσεις, συγκρούσεις και λοιπά αγριευτικά. Μέχρι που άπαντες παρατήρησαν πως λείπει το… βασικό συστατικό όλων των προαναφερθέντων: Ο Θ. Πάγκαλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ! Μέσα στο κοινοβουλευτικό σούσουρο, ο κ. Απ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε κάπως δαγκωμένα πως «ο κ. Πάγκαλος έχει ένα σοβαρότατο κώλυμα». Πλην όμως, δεν υπολόγισε πως κάποιοι βουλευτές διαθέτουν κινητό με ραδιόφωνο. Καθώς η ώρα είχε ήδη πάει 10.15, με τα hands free μισοφορεμένα, «έπιασαν» ένα συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, και μαζί έπιασαν και τον κ. Πάγκαλο κλέπτοντα όχι οπώρας, αλλά κοινοβουλευτικό χρόνο! Ο βουλευτής ήταν ήδη στον «αέρα» του σταθμού, και σαν να μην έφθανε αυτό, έκανε και μικρές χαριτωμένες καταγγελίες εναντίον του συμπαρουσιαστή του, κ. Στέφανου Μάνου, που «πάλι άργησε! Θα μας έρθει τώρα έξαλλος με την κίνηση!».

Iσως και να μην είχε πολύ άδικο ο κ. Πάγκαλος που άπαξ επέλεξε τα ραδιοκύματα αντί των λιμναζόντων κυμάτων του Kοινοβουλίου. . . συνέχεια στο "κουρδιστό πορτοκάλι"

Κύριε Παπανδρέου και με αυτόν τον . . . θα πολεμήσετε τη δεξιά νοοτροπία ;

===================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.