Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Έσπασε την ομερτά της Μαφίας, είπε αλήθειες, άσκησε κατοχυρωμένα δικαιώματα (και υποχρεώσεις) ενός βουλευτή, αλλά όπως ήταν φυσικό στις συμμορίες...


Διαγραφή Τατούλη...
"ΝεαΔημοκρατία" όπως "ΚαραGodfather""... Έσπασε την ομερτά της Μαφίας, είπε αλήθειες, άσκησε κατοχυρωμένα δικαιώματα (και υποχρεώσεις) ενός βουλευτή, αλλά όπως ήταν φυσικό στις συμμορίες, ο αρχιΝονός διέταξε την "εκτέλεσή του" από τα υπόλοιπα μέλη της Καμόρας. Σύμφωνα με τον Καραμανλή, αλήθεια δεν πρέπει να λέγεται, τα στραβά πρέπει να παραμένουν.
Ο Τατούλης μαζί με ελάχιστους ακόμα νεοδημοκράτες είναι από εκείνους τους λίγους δεξιούς που μετρίαζαν την πολύ κακή εικόνα της συμμορίας με το όνομα "ΝΔ".
Εκφράζω την εκτίμηση, τον σεβασμό μου και την συμπαράσταση στον Βουλευτή Τατούλη που τίμησε τον ρόλο που κάποιοι Πολίτες του ανέθεσαν, όχι εμείς, αλλά κάποιοι. Εκφράζω επίσης την αποστροφή και την οργή μου για το επικίνδυνο για την Δημοκρατία συνονθύλευμα απατεώνων που ενοχλείται από το ήθος και το δημοκρατικό φρόνημα.
Αναμενόμενο πάντως το "πραξικόπημα" κατά του κοινοβουλευτισμού από τον υπόκοσμο της ΝΔ και σε μεγάλη κλίμακα νοσταλγούς της χούντας. Μπορεί ο Καρατζαφύρερ να μην ανήκει πλέον εκεί, έχει όμως αφήσει άξιους συνεχιστές την φιλοχουντικής παράδοσης.
Καραμανλής και πάσης Ελλάδος! Ο Πάπας της Διαφθοράς!
Ψωνάρα, ε ψωνάρα...

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.