Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ...

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ!

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

Χαμός πριν από λίγο στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής από νεαρούς οι οποίοι μπήκαν μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ και κατέλαβαν το κοντρόλ της κρατικής τηλεόρασης! Την ώρα του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων στις 15.00 και ενώ έπαιζε το βίντεο με το απόσπασμα από την ομιλία του Κ. Καραμανλή, διακόπηκε το βίντεο και έπαιξε πλάνο με πανό το οποίο είχαν αναρτήσει οι νεαροί με σύνθημα την προπαγάνδα της κρατικής τηλεόρασης. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΕΡΤ βγήκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων για να εξηγήσει τα ανεξήγητα (δείτε το πλάνο)...
Νέος διεθνής διασυρμός για την χώρα μας μετά την απίστευτη ξεφτίλα της ΕΡΤ του Χρ. Παναγόπουλου. Η αρχή έγινε πριν από λίγο από το BBC (πατήστε κλικ).
==========================================================

ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΕΡΤ...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ...
video
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.