Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Στυλιανίδη τελειώσανε τα ψέματα! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!

Για ακόμη μια φορά ο υπουργός Παιδείας ψεύδεται! Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει το αμέριμνο και ήσυχο σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν και ο 16χρονος μαθητής έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ενώ αυτός έτρεχε στα μπουζούκια και στα γήπεδα, έπεσε στην φάκα!!! Φιλοξενούμενος στην κρατική τηλεόραση και με σικέ ερωτήσεις στην πρωινή εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, «Πρώτη Γραμμή», προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Στην περίπτωση των μπουζουκιών, αναφέρει ότι έφυγε αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την δολοφονία του μαθητή, κάτι που είναι τελείως ψευδές και την πραγματικότητα την αποκαλύπτει ο φιλοκυβερνητικός Ελεύθερος Τύπος. Στις 4.30 τα ξημερώματα και έπειτα από έναν μεγάλο λουλουδοπόλεμο και άπειρο αλκοόλ, «φιλοτιμήθηκε» να σηκωθεί από τραπέζι του ο υπουργός!!!
Στην περίπτωση του γηπέδου αναφέρει ότι πήγε να δει τους Κομοτηναίους φίλους και ψηφοφόρους του. ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!!! Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού (δες εδώ), οι φίλαθλοι του Πανθρακικού που ταξίδεψαν από την Κομοτηνή για να δούνε το παιχνίδι, θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 20 του ΟΑΚΑ. Αντίθετα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παραβρέθηκε στα VIP του σταδίου και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και κρατώντας περιοδικό του δικεφάλου!!!

Η συνέχεια στο "Piazza del Popolo"

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.