Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Δύσκολη εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα για τον Κ. Καραμανλή. Αύριο Τρίτη συνεδριάζει εκτάκτως στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα Γερουσίας η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Από σήμερα αρχίζει το ανελέητο κυνηγητό στους ύποπτους βουλευτές ενόψει του Προϋπολογισμού, ο οποίος θα ψηφισθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Μέσα στην εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν δυο νέες δημοσκοπήσεις. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχουμε τα πορίσματα για το Βατοπέδι και τους πολιτικούς που θα δείχνει κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Και φυσικά όλα τα μάτια σήμερα στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος θα έχει καλεσμένο τον Προκόπη Παυλόπουλο, για τον οποίο το Μέγαρο Μαξίμου ζει με την αγωνία πως θα διαχειρισθεί την συνέντευξη. Η εβδομάδα των Παθών για τον Κώστα Καραμανλή...
============================================================

Σχόλιο :


Σήμερα Δευτέρα περιμένουμε να δούμε το περιβόητο Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής.

Αν και έχουν διαρρεύσει κάποια στοιχεία περί του Πορίσματος και τις πιθανές διαφοροποιήσεις των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, θα περιμένουμε και επίσημα την ανακοίνωσή του.

Οι φωτογραφίες θα δείξουν . . .

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.