Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

σσσσ... Σας μιλάνε τα παιδιά σας (μας)... [Ο αυθόρμητος λόγος των παιδιών - Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο - Ακούτεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!]

Μπορεί η σουπερ-ντουπερ-ουάου πρωθυπουργάρα μας να είδε πολλή τηλεόραση αυτές τις ημέρες, ομολογώντας έτσι το γιατί δεν κυβερνά, αλλά απ' τις δηλώσεις του στις Βρυξέλλες όλοι καταλάβαμε επίσης ότι έβλεπε TV με το μάτι του... BATTLE και COMBAT gamer σε PlayStation πλατφόρμα... Του φάνηκαν υπερβολικά αυτά που έδειχναν τα ΜΜΕ... γιατί στα παιχνίδια που παίζει προφανώς δεν έχει συναντήσει τόση αγανάκτηση...

Έβλεπε αυτά που έδειχναν οι ειδήσεις (καταστροφές, κουκουλοφόρους, αναρχικούς), γιατί αυτά τον "έτσουζαν" και όχι εκπομπές όπως του Ευαγγελάτου -που τον συγχαίρω έστω για τον λίγο χρόνο που αφιέρωσε στα παιδιά- γιατί, αν έβλεπε τα παρακάτω η πρωθυπουργάρα μας, δεν μπορεί! κάτι θα μάθαινε και κάτι ίσως περισσότερο σοβαρό θα έλεγε για αυτή τη γενιά, από το -αν είναι δυνατόν- "αντιδρά επειδή πιέζεται εξαιτίας των εξετάσεων"...!

Είναι ανίκανος εντελώς να κατανοήσει το σήμερα και να σχεδιάσει το αύριο, όπως και ο "μπουμπούκος" που θα δείτε στο video.

Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ντιπ για ντιπ!


Αφιερωμένο στα παιδιά που το τραγουδούσαν πριν λίγο στο Σύνταγμα

Μεσ' το κρύο...
Ήταν η καλύτερη εκτέλεση που άκουσα ποτέ... και ας την άκουσα από webcam...

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.