Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Τους Ξεμπρόστιασε ο Π.Δ.!!! - "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!! " -

Μέλλει να βγουν από τη βρώμικη τρύπα τους και να αποκαλυφτούν !!!


Αυτοί και οι χαμαιλέοντες προστάτες τους !!!

Νομίζουν ότι θα κρύβονται για πάντα . . . μέσα ή πίσω από τα κίτρινα βρομόνερα του Αμαζονίου ;
. . . Αποκαλυφτείτε αντράκια ; Τι κρύβεστε ; Γιατί ΔΕΝ τολμάτε επώνυμες αναρτήσεις σχολίων ; Νομίζεται μόνο η αναγνωσιμότητα είναι η δύναμή σας ;

Θρασύδειλοι γυμνοσάλιαγκες της ανωνυμίας του διαδικτύου !!!
=============================================================
Αναδημοσίευση :

Απάντηση στο «Τρωκτικό» Πηγή : Πάρε - Δώσε.

Ημερομηνία δημοσίευσης: Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2008

Πριν λίγες ημέρες, είχε δημοσιευθεί εδώ ένα άρθρο με τίτλο «Τι ρόλο παίζει το «Τρωκτικό»; - Από πότε γράφει εξ ονόματος όλων των Ελλήνων εκμεταλλευόμενο την μεγάλη επισκεψιμότητά του;».

Με το κείμενο αυτό, καθώς φαίνεται, συμφώνησαν και κάποια άλλα ιστολόγια και το αναδημοσίευσαν αυτούσιο.

Σήμερα διαπίστωσα πως το «Τρωκτικό» ανέλαβε να δώσει μια απάντηση, αναρτώντας ένα θέμα με τίτλο «Τι κόλημμα έχουν φάει κάποιοι λίγοι με το troktiko».

Σχόλια:

1. Διορθώστε τον τίτλο του θέματός σας.

2. Διαπιστώνεται μια πρώτη προσπάθεια απαξίωσης με τη φράση «κάποιοι λίγοι».

3. Δεν κατονομάζονται αυτοί οι «λίγοι».

4. Μπαίνει η πρώτη ταμπέλα: «καθαρά ΠΑΣΟΚΙΚΟ blog». Είναι φανερό εδώ, ότι το «Τρωκτικό» βρίσκεται σε σύγχυση (ή μήπως όχι;…). Είναι προφανές ότι στοχεύει (λανθασμένα ή σκόπιμα άραγε;), σε κάποια απ’ τα ιστολόγια, που αναδημοσίευσαν το άρθρο και που ενδεχομένως έχουν αυτόν τον προσανατολισμό (αυτό είναι μεμπτό δηλαδή αγαπητό Τρωκτικό;). Αποφεύγει να το κατονομάσει όμως (Και καλά να μην του κάνει διαφήμιση. Όπα ρε μεγάλε. Τόσα και τόσα σκουπίδια έχεις διαφημίσει, αυτό σε πείραξε;).
Αν λάβει κανείς υπόψιν τον σχολιασμό που γίνεται εδώ, μάλλον στοχοποιεί το ιστολόγιο «ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ». Αν τώρα, εννοεί αυτό εδώ το ιστολόγιο (πρέπει να μυρίσουμε και τα νύχια μας, καθώς όπως είπαμε αποφεύγει να κάνει ονομαστική αναφορά), τότε μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι, καθώς το παρόν ιστολόγιο, λόγω κάποιων θεμάτων «ταμπού» που έχει αγγίξει, έχει κατηγορηθεί κι ως…φιλοχουντικό!!!
Και για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή εδώ: Πολιτική άποψη επί των πραγμάτων φυσικά και υπάρχει. Μέχρι εκεί όμως. Τα κομματικά παιχνιδάκια δεν χωρούν εδώ. Οι εποχές των μπλε, πράσινων και κόκκινων καφενείων, όπου ο ανενημέρωτος λαός έτρωγε και κατάπινε αμάσητο ότι του σέρβιραν τα κομματόσκυλα και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

5. Γράφει το Τρωκτικό:

Επειδή ένας δημοσιογράφος είπε για το troktiko(δεν το είδαμε) σημαίνει ότι είμαστε του ALTER;…..
…….Όσο για τον Τριανταφυλλόπουλο από που προκύπτει η σχέση; Και έχεις και μια σιγουριά ρε μπαγάσα. Αλλά και να είχαμε με κάποιον σχέση τι σημασία έχει;……..

Γιατί δεν ρωτάς το Άκη, αφού δεν το είδες, αγαπητό Τρωκτικό; ή μήπως δεν γνωρίζεστε;
Αφού δεν έχει σημασία βρε παιδιά γιατί το αρνείστε παρ’ όλο το λιβανιστήρι που του κάνετε;
Κι αν πιστεύετε ότι αυτή η γνώμη αντιπροσωπεύει μόνο έναν «μπαγάσα», βάλτε μια δημοσκόπηση στη σελίδα σας, σε εμφανές σημείο, με το ερώτημα: «Πιστεύετε πως το Τρωκτικό έχει οιαδήποτε σχέση με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την συντακτική του ομάδα (νυν ή πρώην);».
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Απλό δεν είναι;

6. Γράφει το Τρωκτικό:

Τα ονόματα των κατηγορουμένων δημοσιεύθηκαν σχεδόν σε ΌΛΕΣ τις εφημερίδες!!! Μας κάνει εντύπωση που δεν παρακολουθείς τα γεγονότα. Όσο για Γκεμπαιλισμό η φωτογραφία που ανάρτησες με τον Ρουσόπουλο με στολή es-es αγαπητέ μας φίλε τα λέει όλα για την λογική σου

Και λοιπόν; Το ότι δημοσιεύθηκαν σε κάποιες εφημερίδες τα στοιχεία των κατηγορούμενων σε «νομιμοποιεί» στην συνείδηση των αναγνωστών σου; Το ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και κυρίως ΑΝΗΘΙΚΟ, δεν σε ενδιαφέρει; Το ότι οι οικογένειές τους θα μπορούσαν να πληρώσουν, χωρίς να φταίνε σε τίποτε, την «οργή» των «εξεγερμένων» δεν σε απασχόλησε καθόλου;
Αλλά τι να λέμε τώρα… Εσύ έβγαλες και πόρισμα, καθώς «Η ουσία είναι μια και τα… βλήματα ας λένε ότι θέλουν», ενώ μας «ενημέρωνες» (καθαρά «εγκυκλοπαιδικά» υποθέτω) και πως μπορούμε να πειράξουμε τα λέιζερ (και να τυφλώσουμε ουσιαστικά έναν «μπάτσο»). Το μόνο που δεν μας είπες, είναι από που μπορούμε να το αγοράσουμε.

Συγχαρητήρια για την «αξιοπρέπειά» σου, που επικαλείσαι στον τίτλο του blog σου.
Όσο για τον Ρουσόπουλο και τα σχετικά, εκτός του ότι είναι φανερό πλέον ότι μπέρδεψες τα ιστολόγια (παρ’ ότι όλα παραπέμπουν στην αρχική πηγή), μας δουλεύεις κι από πάνω, ή έχεις πολύ ασθενή μνήμη.

7. Γράφει το Τρωκτικό:

Μα ούτε χιούμορ δεν έχετε; Σατιρικό Blog είμαστε. Αλλά και σοβαρά να το λέγαμε ποιος Έλληνας δεν αποδοκίμασε τις προκλητικές δηλώσεις του Κούγια; Μέχρι και η …Βατίδου. Άρα ούτε εδώ συμφωνούμε και ευτυχώς για εμάς

Περίεργο…
Εγώ δεν αντιλήφθηκα κανένα χιούμορ εδώ, παρά μόνο εμπάθεια.
Να πάσχω άραγε από έλλειψη αίσθησης του χιούμορ;
Έχω την αίσθηση, αγαπητό Τρωκτικό, ότι την σάτιρα την επικαλείσαι όποτε σε συμφέρει.

8. Γράφει το Τρωκτικό:

Καλά το πόσο κράξαμε τον Λαζόπουλο δεν το διάβασες ούτε αυτό; Από που έρχεσαι φίλτατε; Τον ρημάξαμε τον άνθρωπο για αυτό που είπε. Τύψεις έχουμε. Πάτα στο search: Λαζόπουλος πριν γράψεις κάτι…

Ναι, τον «κράξατε» (λέμε τώρα). Εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ όμως και δεν εξηγείς και το ΓΙΑΤΙ.
Βλέπεις ο Λάκης, δεν ήταν όσο «θηρίο» περίμενες με τον Κούγια και συν τοις άλλοις (βασικά, κυρίως γι’ αυτό), σου έθιξε ο «ασεβής» το Άγιο Όρος, το Βατοπέδι και τον Εφραίμ.

9. Γράφει το Τρωκτικό:

Για τους κατεστραμμένους είπαμε περισσότερα από όσες αναρτήσεις έχεις κάνει συνολικά, όσο για την δημοσκόπηση αριστερά, δεν βάζουμε ποτέ γιατί είναι αναξιόπιστες και δεν παρασύρουμε τον κόσμο με…μαιμουδιές όπως μας προτρέπεις να κάνουμε. Οι μόνες αξιόπιστες είναι όσες φέρουν την σφραγίδα των εταιρειών που τις κάνουν

Ήταν να το ακούσουμε κι αυτό…
Οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών, «έγκυρες». Όπως αυτή που δημοσίευσε η «Αυγή» μήπως;
Κατά τ’ άλλα, τι μας λες αγαπητό Τρωκτικό; Ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στους αναγνώστες σου που σε τιμούν και σε έχουν φέρει στην πρώτη θέση των ελληνικών ιστολογίων; Ωραία γνώμη έχεις γι’ αυτούς…

10. Γράφει το Τρωκτικό:

Δεν κρατάμε πισινή. Την είδηση δημοσίευσαν και εφημερίδες και κανάλια και πήγε παντού με sms και e-mail. Μόνο που εμείς την ίδια ημέρα μετά από λίγη ώρα βάλαμε την πραγματικότητα ΠΡΙΝ μάθει οποιοσδήποτε την αλήθεια. Μεγάλη ανακρίβεια αυτή στοχαστή μας………

Περίεργο…
Όσο κι αν έψαξα στο διαδίκτυο τότε, πουθενά δεν βρήκα αυτή την είδηση σε καμία ιστοσελίδα εφημερίδας. Δεν γνωρίζω αν παίχτηκε στα κανάλια, ξέρω όμως ότι η «βρώμα» πρωτοκυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Μόνο σε ιστολόγια που αναπαρήγαγαν την «είδηση» (και που την πάτησαν φυσικά, επειδή σας θεωρούν «έγκυρους») το είδα.
Λίγη λογική χρειάζεται. Αν είχατε αναπαραγάγει εσείς την είδηση απ’ τα κανάλια ή από οπουδήποτε αλλού, θα επικαλούσασταν αυτά ως πηγές κι όχι το e-mail ενός «ανώνυμου».
Κι όπως σωστά είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παναγιώτης Στάθης, «η αστυνομία δεν μπορεί να βγάζει ανακοινώσεις για να διαψεύδει φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα σάιτ. Εάν το παιδί είχε υποκύψει, θα είχε βγει σχετική ανακοίνωση».
Παραλείπεις δε, σκόπιμα να πεις, πως ΠΡΙΝ κάνετε την διάψευση (κάνατε την ανάγκη φιλότιμο δηλαδή), σας είχαν ήδη κράξει (κοιτάξτε απλώς τις ώρες δημοσίευσης). Είναι «μεγάλη ανακρίβεια» λοιπόν;

Υποτίθεται ότι είστε δημοσιογράφοι κι ενημερώνετε με «αξιοπρέπεια». Η στοιχειώδης αξιοπρέπεια λοιπόν, για τόσο σοβαρά θέματα, απαιτεί να διασταυρώνετε τις «πληροφορίες» σας και ειδικά αυτές που προέρχονται από «ανώνυμους αναγνώστες» (και καλά). Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε περιοριστείτε στον ρόλο του «Star Channel του ίντερνετ», δημοσιεύοντας κουίζ κι εύπεπτα πιασάρικα θεματάκια του τύπου:
Ποια είναι αυτή, αυτή, κι αυτή;
Τι τρώει ο Μπερλουσκόνι με τον καφέ του;
Τι έκαναν τα τρία γουρουνάκια;
Η miss Μυτερό γόνατο.
Ποια έχει αυτό το τατουάζ;
Ποιός έχει τέτοια τρίχα;
Δεν είναι ο Ζορρό - Ποιος είναι;
Τι ψαχουλεύει ο κύριος;
Ποιος είναι αυτός ο μικρός “αιμοβόρος;”
Απαντήστε το κουίζ για να δείτε αν είστε κουκουλοφόροι.
Από που βγαίνει το όνομα Κούγιας;
Τι έπαθαν αυτές οι μπλούζες;
Που βρίσκονται αυτά τα πιθηκάκια;
Βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο και δεν χαιρετήθηκαν - Ποιοι είναι;
Ποιον έχει γιο αυτή η μαμά;
Γιατι σκούζει αυτός;

Κλείνω λέγοντας, πως τον λαϊκισμό πολλοί αγάπησαν,

τους λαϊκιστές ουδείς…

Σχετικά θέματα:=============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.