Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Με οργάνωση αλά Ομπάμα στο Διαδίκτυο, ο Γιώργος απαντά και τσακίζει τους νταβατζήδες και τα τραβεστί σενάρια της συγκυβέρνησης!...


Με διαφορά που θα ξεπερνάει τις 8 ποσοστιαίες μονάδες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συντρίψει την διεφθαρμένη ΝΔ, η οποία επιχειρεί μέσω των νταβατζήδων να οδηγήσει τη χώρα στο τραβεστί σενάριο της συγκυβέρνησης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μόνος του, πήρε πάνω του το ΠΑΣΟΚ επιλέγωντας όταν χρειάσθηκε ν ανοίξει μέτωπο με τα χαμαιτυπεία των νταβατζήδων.
Αυτή τη φορά λοιπόν το επιτελείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει την μεγαλύτερη Διαδικτυακή επέλαση των τελευταίων ετών. Μια ομάδα δράσης απο 100 εγχώριους γκουρού του Διαδικτύου, αναλαμβάνουν την οργάνωση της Διαδικτυακής επικοινωνίας του Γιώργου στα χνάρια του Μπαράκ Ομπάμα. Έχοντας άμεση επαφή με το πιο νευραλγικό κομμάτι των πολιτών, ο Γιώργος ετοιμάζεται να οδηγήσει σε αχρησ(τ)ία τα παραδοσιακά ΜΜΕ-χαζοκάναλα και εφημερίδες.
Ο Παπανδρέου που θα συντρίψει την ΝΔ, σχηματίζοντας καρααυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν έχει ανάγκη τις νουθεσίες του Σημίτη που πέρασε και δεν ακούμπησε, δεν άφησε το σημάδι του στην Ιστορία.
Δεν έχει να φοβηθεί το επιπόλαιο Μega, το οποίο όπως όλοι ενθυμούνται υποστήριζε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, αλλά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αφού διασκέδασαν με τον ευχάριστο, εφυή και χαβαλέ Πρετεντέρη και τα πάθη του, στο τέλος ψήφισαν δαγκωτό Παπανδρέου. Ετσι και τώρα απολαμβάνουν το σώου του Γιάννη, μόνο που δεν έχουν ανάγκη, ούτε τον ίδιο ούτε το κανάλι του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση Mega και Πρετεντέρης ταυτίζονται-καθότι οι υπόλοιποι Οικονομεοκαμπουράκηδες είναι για τα πανηγύρια-κλαρίνα με την έξοχη ντιζέζ Αζέλ...
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.