Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Κυβέρνηση – Τρομοκράτης !!!

Κυβέρνηση βυθισμένη στην απραξία, τη σήψη, τα σκάνδαλα και την ανικανότητα!!!
Καληνύχτα σας – σηκωθείτε και φύγετε!!!


Οι δήθεν φιλελεύθεροι μοντέρνοι και προοδευτικοί υπουργοί και στελέχη της ΝΔ οι οποίοι ξέρουν από αγορά, κοινωνία, πολιτική φαίνεται ότι το μόνο που ξέρουν είναι από μπίζνες για να πλουτίζουν αυτοί, τα παιδιά τους και οι συγγενείς τους – και βέβαια από ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!!!

Σήμερα δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο (από τα χιλιάδες σκάνδαλα και προβλήματα – δεινά που μας έφερε η χειρότερη κυβέρνηση από σύστασης, Ελληνικού κράτους) παρά μόνο στην δολοφονία του 16χρονου Ανδρέα-Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που αποτελεί την νομοτελειακή κατάληξη μιας ατραπού, που έχει επιλεγεί εδώ καιρό. Μη στενοχωριέστε όμως δεν ξεχνιέται τίποτα ούτε απ’ τα σκάνδαλα ούτε από την ελεεινή και αλαζονική συμπεριφορά σας στο λαό.

Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. υποθάλπει και ενισχύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια την ωμή και απρόκλητη αστυνομική βία!!!
Είναι ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ και της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του ΑΛΕΞΗ, συνέχεια ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑΣ και της προαγωγής που ακολούθησε στους γαλάζιους εκλεκτούς!
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εμείς πιστεύουμε σε μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΥ!

Προσωπικά πιστεύω όπως και όλοι οι συναγωνιστές μου στο ΠΑΣΟΚ αυτό που έγραψα παρακάτω:
Δεν έχουμε τίποτα, με τον αστυνομικούς, τους ανθρώπους που είναι μέσα απ’ τα σπλάχνα του λαού και σκληρά μάλιστα εργαζόμενοι όπως όλα τα άλλα επαγγέλματα. Τα έχουμε μ’ αυτούς που τους εμπαίζουν κάθε μέρα, τους έχουν απροστάτευτους, μ’ αυτούς που έχουν διαλύσει – κομματικοποιήσει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ τους ΠΑΝΤΕΣ και τα ΠΑΝΤΑ στο βωμό της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που συμβαίνουν πράγματα και θάματα αλλά οι συνθήκες υπό τις οποίες διαπιστώνεται στην περίπτωση αυτή η ανικανότητα της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ είναι αναντίρρητα οι δραματικότερες. «Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» παραμένει σε «βαθύ ύπνο» και σε μια πρωτοφανή ΑΠΡΑΞΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά ο Ελληνικός λαός νιώθει την έλλειψη ηγεσίας σε μια κρίσιμη περίοδο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ την κρισιμότερη!!!
Και βέβαια πολύ φαντάζομαι ότι ενόχλησε η εικόνα του (σεμνού και ταπεινού) κ. Παυλόπουλου να αστειεύεται χαμογελώντας μπροστά στις κάμερες λίγο πριν την προχθεσινή συνέντευξη του για το δραματικό, συμβάν!!! Το λυπηρό γεγονός αποδίδει η γαλλική φράση «les aveugles sont voyant» δηλαδή και οι τυφλοί το είδαν!!! Και μετά δήλωσε ότι λόγω ευθιξίας παραιτήθηκε άλλα ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» δεν έκανε δεκτή την παραίτηση!!! Βάλτε μας φυλακή όλους να μη μιλάει κανείς!!! Έλεος πια!!! Επιτέλους λίγη δικαιοσύνη! Επιτέλους λίγη δημοκρατία! Μην τους ξυπνάτε ακόμη – αφήστε τους να βουλιάξουν και άλλο στο βούρκο!!!
Σας περιμένει το μεγαλύτερο «Βατερλό» στις εκλογές που έρχονται!!!
Αυτή θα είναι η τιμωρία σας αν και κάποιοι πρέπει να πάνε και κάπου αλλού…
Αλλά αρκετά πληγώσατε την χώρα και την πατρίδα με τα ειδικά δικαστήρια!!! Η απαξίωση μόνον σας αξίζει!!! Δεν θα την πληρώνουν πάντα «οι μικροί». Οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι μεγάλες (ίδιες με της κυβέρνησης) και πρέπει να τις αναλάβουν στο ακέραιο.
ΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΓΡΟΤΕΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ – ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ – ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
ΑΛΕΞΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!!!

Γιώργος Μανανάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής

Υ.Γ.1 : Περισσή υποκρισία του Υπουργού Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, το κλείσιμο των σχολείων της Β/βάθμιας εκπαίδευσης!!! Αν ήσασταν στις δημοσκοπήσεις 2 ή 3 μονάδες μπροστά θα είχαμε «κουκούλωμα αλά ζαρντινιέρας».

Υ.Γ.2 : Έχει έρθει η ώρα να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα. Να αρχίζουμε να χτίζουμε! Όχι να γκρεμίζουμε και να καίμε. Όχι με μολότοφ και καδρόνια αλλά με δουλειά, υπομονή και αγώνα.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.