Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Οι ναζί του Ισραήλ δεν σταματούν τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Η δύση και οι διεθνείς οργανισμοί στηρίζουν το Ολοκαύτωμα του λαού της Παλαιστίνης

Πριν από 30 λεπτά (21:30) το Ισραήλ βομβάρδισε τα σύνορα της Γάζας με την Αίγυπτο, με στόχο να καταστρέψει τα τούνελ κατά μήκος των συνόρων. Ομάδα των Παλαιστίνιων εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση επιχείρησαν να περάσουν στην Αιγυπτιακή πλευρά, με αποτέλεσμα ανταλλαγή πυρός με τον Αιγυπτιακό στρατό. Νεκρός ένας Παλαιστίνιος και ένας Αιγύπτιος αξιωματικός, με πολλούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές.
Ο μαρτυρικός λαός της Γάζας έχει ανάγκη τη φωνή διαμαρτυρίας των απλών πολιτών. Οι διεθνείς οργανισμοί και η Ευρώπη, με τη στάση τους ενθαρρύνουν το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς να υλοποιήσει τη γενοκτονία ενός λαού. Σ΄ αυτή την προσπάθεια τους τα ναζιστικά στρατεύματα του Ισραήλ, έχουν και τη συμπαράσταση της Αιγύπτου, που υπακούει στα κελεύσματα των ΗΠΑ.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.