Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ευθύνες στις πολιτικές της κυβέρνησης «που μας έφεραν ως εδώ», καταλόγισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου . . .


ΣΟΚ! Άγνωστος πυροβόλησε μαθητή στο Περιστέρι

Εντονο προβληματισμό προκαλεί ένα γεγονός που έρχεται να φορτίσει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Αγνωστος πυροβόλησε το βράδυ της Τετάρτης τον 16χρονο μαθητή Γ. Παπλωματά κοντά στο 1ο λύκειο Περιστερίου. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός. Ο μαθητής, που είναι γιος συνδικαλιστή του ΚΚΕ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και είναι εκτός κινδύνου.

Ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Μετροπόλιταν, κ. Δαούτης, τόνισε ότι πρόκειται για βλήμα διαμμέτρου 5 χιλιοστών που σφηνώθηκε στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού του μαθητή και η σφαίρα έμεινε μέσα. Εγινε γνωστό επίσης ότι θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του χεριού του 16χρονου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, εντός του καρπού του δεξιού χεριού υπήρχε βολίδα, αγνώστου μέχρι στιγμής τύπου όπλου και απαιτείτο για την αφαίρεσή της χειρουργική επέμβαση, η οποία περατώθηκε με επιτυχία τις μεσημβρινές ώρες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία. Η βολίδα που αφαιρέθηκε από το τραύμα του μαθητή παραδόθηκε σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. Από την πρώτη εξέταση (μακροσκοπική) εκτιμάται ότι πρόκειται για μολύβδινη βολίδα πυροβόλου όπλου, το διαμέτρημα της οποίας θα πιστοποιηθεί μετά από εργαστηριακή εξέταση.

Οπως προκύπτει από την προανακριτική, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη, στις 11.15, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως, στο Περιστέρι, όταν ευρισκόμενος με τους συμμαθητές του, αισθάνθηκε, όπως δήλωσε, έναν πόνο και είδε από το μικρό δάκτυλο να τρέχει αίμα...

Η συνέχεια στο : flash.gr
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.