Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Το mea culpa του Α. Παπανδρέου προσπάθησε να αντιγράψει πριν από λίγο ο Κ. Καραμανλής - Αρχίζει η αποκαθηλωσή του !!!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ :
"Κάλιο αργά παρά Ποτέ"
ή "το Γοργόν και χάριν έχει" ;


ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ MEA CULPA...

Το mea culpa του Α. Παπανδρέου προσπάθησε να αντιγράψει πριν από λίγο ο Κ. Καραμανλής. Για κάποιους νεότερους που δεν θυμούνται, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου αναγνώρισε το λάθος του να προσπαθήσει να βρει γέφυρες συνεργασίες συνεργασίες με την Τουρκία του Τ. Οζάλ με τον οποίο είχε συναντηθεί στο Νταβός. Λίγες ημέρες μετά, ο Α. Παπανδρέου σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή, είχε αναγνωρίσει το λάθος του και κάτω από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, είχε φωνάξει (παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στα έδρανα της αντιπολίτευσης) το περίφημο Mea Culpa. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές από τότε, όμως. Και έτσι όπως το διαχειρίστηκε σήμερα ο Κ. Καραμανλής δημιούργησε την εντύπωση ότι αποτελεί κακέκτυπο της ιστορίας. Και αυτό γιατί η περίφημη συνάντηση του Νταβός δεν αφορούσε σκάνδαλο, αλλά διπλωματική προσέγγιση. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά...
=============================================================

"ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ" (ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ)!...

Ένα βήμα εμπρός σήμερα από τον Κώστα Καραμανλή. Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, έκανε αυτοκριτική για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και για τα τελευταία γεγονότα. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη για όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, καθώς όπως είπε, δεν είχε εκτιμήσει σωστά το σκάνδαλο από την αρχή. Το κλίμα τώρα στην συνεδρίαση της γαλάζιας Κ.Ο. είναι πολύ βαρύ.

Ο Κώστας Καραμανλής είπε επίσης ότι το 2009 δεν θα μπουν νέοι φόροι.

Το κλίμα αυτό αποτυπώνεται και στις εκφράσεις του πρωθυπουργού. Άκεφος, βαρύς και χωρίς χαμόγελα...

PRESSMME

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.