Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

O 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμ.Κορκονέας, προκλητικός και αμετανόητος στην απολογία του, με ασέβεια στη μνήμη του αγοριού, ρίχνει λάσπη στην ηθική...

ΕΘΝΟΣonLine
O 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμ.Κορκονέας, προκλητικός και αμετανόητος στην απολογία του, με ασέβεια στη μνήμη του αγοριού, ρίχνει λάσπη στην ηθική υπόληψη του 15χρονου. Σπόντες Κούγια κατά... Παπούλια! «E» 11/12 ...»

Θρίλερ με τη βαλλιστική εξέταση «E» 11/12

Ξεσηκωμός στο Ιντερνετ για τη δολοφονία «E» 11/12

Δικογραφία μόνο για τον ένα «Ζητά» «E» 11/12

ΕΛΑΣ: Να κλαις και να γελάς «E» 11/12

«Καμπανάκι» για τα δακρυγόνα «E» 11/12

Στους δρόμους οι μαθητές

Συνεχίζονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις για τον θάνατο του δεκαπεντάχρονου. Επίθεση σε αστυνομικά τμήματα σε όλη την Αθήνα. Επεισόδια σε Χαλάνδρι, Κορυδαλλό, Π. Φάληρο 12:01 »

Κάηκαν και οι ευθύνες

Οπως σε κάθε μεγάλη καταστροφή και σκάνδαλο, ο Καραμανλής αρνείται να αναγνωρίσει πολιτικές ευθύνες και ετοιμάζεται να φορτώσει το χάος στην ΕΛ.ΑΣ. «E» 11/12 »

"Η Παιδεία δεν αντέχει να σας χάσει"!

Σε μιά ασυνήθιστη πολιτική κίνηση, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ.Παπούλιας, ζήτησε απο τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ.Κίττα, να μην επιμείνει στην παραίτηση του 12:25 »

Φουντώνει η κόντρα ΣΥΝ-ΚΚΕ «E» 11/12

Γαλάζια καρφιά για Βουλγαράκη «E» 11/12

Ειρηνικά τα συλλαλητήρια «E» 11/12


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.