Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Ρε δε μας παρατάτε!


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ:
Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.
Και δυστυχώς οι γάιδαροι δεν είναι μόνο δυο αλλά πολλοί.
Και δεν εννοούμε τίποτε άλλο αλλά τους επαγγελμάτίες δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν κατακλύσει τον χώρο των blogs και ξεκαθαρίζουν παλιούς και νέους λογαριασμούς εκ του ασφαλούς.
Και όπως λέει και ο πρέζας εμείς οι άλλοι 45000 blogers τι στο πούτσο κάνουμε;
EVIA BLOG
Η δημοσιογραφική ΑΛΗΤΕΙΑ ξεπερνάει κάθε προσδοκώμενο «όριο»…
«Ανακάλυψαν» οι αμόρφωτοι ρουφιάνοι των ΜΜΕ (Παραπληροφόρησης) την μπλογκόσφαιρα και προσπαθούν να επιλύσουν τις όποιες διαφορές τους… με την κλασική μέθοδο της κατινιάς.

Με «όπλο» τα Μέσα τους και το άφθονο μαύρο (κατάμαυρο) χρήμα τους αναπτύσσονται στο διαδίκτυο. Σε λίγο θα πρέπει να βάλουμε ένα μπάνερ που να δηλώνουμε ότι δεν έχουμε σχέση με δημοσιογράφους, για να «ξεχωρίζουμε»…

Βέβαια υπάρχουν και δημοσιογράφοι σοβαροί, που όμως τους παίρνει η μπάλα με την αλητεία που «κυκλοφορεί»…

Το μόνο «κέρδος» για τους δημοσιοκάφρους αυτής της κατινιάς στα μπλογκς, είναι πως στο μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι, προστέθηκε και το ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.
Δικαιολογημένα τα έχουν πάρει πολλά μπλογκς με αυτό το «πανηγύρι»…
Σκεφθήκαμε να παραμείνουμε «αμέτοχοι», αλλά μας γεμίσατε μηνύματα…
Αφορμή η ανάρτηση, από το ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΕΙΣ, με τίτλο "ΓΚΙΟΛΙΑΣ VERSUS ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ":
«Δεν εκπλήσσομαι καθόλου μα καθόλου με αυτά που γράφει ο Γκιόλιας. Έχω ξαναγράψει ποια είναι η άποψή μου για τον "Δημοσιογράφο".Ένας φανερά προβληματικός άνθρωπος, με πολλά συμπλέγματα, τάσεις μεγαλείου που ένα αποκαλύπτει στις εκπομπές του και δέκα κρύβει. Και έχει διασύρει τόσους και τόσους απ τις εκπομπές του.Ένας Ναπολέων που θεωρεί πως έχει το αλάθητο, πως όλοι είναι υποτελείς του.
Αρκεί να προσέξει κάποιες συμπεριφορές του κάποιος για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Λίγα απλά πράγματα…
» (συνεχίζεται...).
Δεκάδες άλλα, που πλημμυρίζουν δίκαιη αγανάκτηση…΄
- Απίστευτο κι όμως αληθινό! (H (δηλωμένη) πλάκα που κάναμε με το δήθεν online στοίχημα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συντάγματος, βρήκε το δρόμο της ως τα δελτία ειδήσεων σαν πραγματική είδηση! Για γέλια ή για κλάματα η ανεπάρκειά τους; )
Θα βρεθεί ένας δημοσιογράφος (χωρίς εισαγωγικά), μπλογκερ ή όχι, να τους βάλει στη θέση τους;

Σε ευχαριστούμε "σίβυλλα" " Εν τη ενώσει η ισχύς"
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.