Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

"Όλα τα κιλά . . . όλα τα λεφτά" και η ξεφτίλα του επο-τρακτερ-ούμενου πρώην υποκινητή αγροτό -"ταραξιών" και νυν Υπουργού ! ! !


Η εκδίκηση Καραμανλή είναι μεθοδευμένη και βασίζεται στο χωρίο της παλαιάς διαθήκης : Κριταί ιστ΄: 30 του Μωσαϊκού Νόμου :


«και είπε Σαμψών· αποθανέτω ψυχή μου μετά των αλλο­φύλων· και εβάσταξεν εν ισχύϊ, και έπεσεν ο οίκος επί τους άρ­χοντας και επί πάντα τον λαόν τον εν αυτω· και ήσαν οι τεθνηκότες, ους εθανά­τω­σε Σαμψών εν τω θανάτω αυ­τού, πλείους ή ους εθα­νάτωσεν εν τη ζωή αυτού.»


Άρχισε από τον Ρουσόπουλο . . . ακολούθησε ο Βουλγαράκης ο οποίος εκτός της απομπομπής του, τον εξανάγκασε σε δημόσια εξομολόγηση στο παπικό πρετεντέριο ΒΗΜΑ.


Τον Αλογοσκούφη τον εκδικήθηκε διπλά . . . τον υποχρέωσε το περασμένο Δεκέμβριο να υπερασπιστεί έναν ανεφάρμοστο και Αίολο προϋπολογισμό . . . το Γενάρη τον απέπεμψε με υποσχέσεις τάχα να τον εξευρωπαΐσει σε επίτροπο (μάλλον σε εκκλησία τον βλέπω) . . . και τον κουτσοφλέβαρο του ετοιμάζει την ολοκληρωμένη ξεφτίλα με την αναθεώρηση του άθλιου προϋπολογισμού του.


Κάποιους τους διατήρησε στα ίδια πόστα, βλέπε Ντόρα, Αβραμόπουλο κλπ

και κάποιους επανάφερε όπως τον κ. Άρη . . .


Ανέφερα μερικούς που θέλει οπωσδήποτε να πάρει μαζί του στη μαύρη λίστα της πολιτικής ανικανότητας και αναξιοπιστίας. Αιματοβαμμένο Επιτελείο με σφραγίδα Σαμψών.


Αλλά η ξεφτίλα του γέρου Χατζηγάκη . . . είναι για γέλια και για κλάματα . . .


Τελικά εδώ πληρώνονται όλα . . . και ο Εφραίμ τους παραμύθιαζε με τη "δευτέρα παρουσία" . . . τη "δεύτερη κυβέρνηση" Καραμανλή . . . μάλλον θα εννοούσε.


Νάσος Ζαγγογιάννης.


=============================================================


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.