Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Τίποτε δεν είναι όπως πέρσυ

Τα όσα και όποια αντιμετωπίζουμε αυτό τον καιρό στην πατρίδα μας - και αλλού, είναι η αλήθεια - είναι, κυριολεκτικά, χωρίς προηγούμενο.

Όλα ανατράπηκαν μέσα σε λίγες βδομάδες. Από τον πολύχρονο παθητικό συμβιβασμό με την διολίσθηση σε όλο και περισσότερη μιζέρια, αδικία και καταναγκασμό, στις τυφλές συγκρούσεις κα την βία. Με ανθρώπινα θύματα. Και ζημιωμένους τους πάντες. Σημάδι ότι το κακό απόγινε. Και η ανάγκη μας για ΑΛΛΑΓΗ - προς το καλλίτερο βέβαια - είναι πια επιτακτική.

Ασφαλώς, το 2009 είναι χρονιά κυβερνητικής αλλαγής. Η αποδοκιμασία των σχηματισμών και των προσώπων, τα οποία ενεργοποίησαν την αντιπροσώπευσή μας, άστοχα και αστόχαστα, είναι αναπόφευκτη.

Η Νέα Δημοκρατία παραδίδει την κυβέρνηση και στο επόμενο σχήμα δεν υπάρχει θέση για την Δεξιά. Φτάνει όμως αυτό ; Νομίζω όχι. Η αλλαγή οφείλει να είναι ολόπλευρη και, κατ’ αρχήν, ουσιαστική. Ώστε να μην υποθηκευθεί εκ των προτέρων. Με συνέπεια την σπατάλη ακόμη περισσότερου χρόνου. Από αυτόν που δεν διαθέτουμε. Ας κάνουμε λοιπόν τρία βήματα, απαραίτητα κατά την γνώμη μου, ώστε να πετύχουμε το καλλίτερο.

Η συνέχεια εδώ
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.