Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ευχαριστίες αντιδημάρχου του Δήμου Κομοτηνής προς την Μεγάλη Στοά της Ελλάδας


Στον ιστότοπο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, διαβάζουμε με μεγάλη μας έκπληξη (;;;) στην κατηγορία του Φιλανθρωπικού έργου των Μασόνων προς διάφορους οργανισμούς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Συλλόγους κτλ, ότι και η Φιλόπτωχη Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής έχει ενισχυθεί από την Στοά «Κάβειρος» της πόλης μας. Μετά από αυτήν την αγαθοεργία, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου και αντιδήμαρχος Κομοτηνής Νίκη Μουστάκα ευχαρίστησε θερμά τους συντρόφους «…για την ευαισθησία, την οποίαν επιδεικνύει η ανωτέρω Στοά στο έργο της αλλά και τον συνάνθρωπό μας...».

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας αφορούν την περίοδο από τον Ιανουάριου του 2004 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2006. Δηλαδή και την περίοδο των Δημοτικών Εκλογών εκείνης της χρονιάς. Σας λέει τίποτα αυτό;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ :
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.